Szépüljünk

Lindsay Lohanné retusálták Kylie Minogue-ot

Ha pedig már úgyis ott volt, az egyik lábfejétől is megszabadították…

Bár Lindsay Lohan nem tartozik azok közé a hírességek közé, akikre bármilyen tekintetben is érdemes lenne hasonlítani, a brit Elle magazinnál ezt valószínűleg másképp gondolják. A lap januári számának címlapfotóján ugyanis Kylie Minogue platinaszőke Lindsay Lohanként pózol. Ha nem lenne mellé írva, valószínűleg fel sem ismernénk, hogy valójában az ausztrál énekesnő látható  képen.

Bizarr hasonlóság
Bizarr hasonlóság

Már ez a hasonlóság is kellőképpen bizarr, a retusőrök azonban ennyivel nem érték be: Kylie bal lábfejét – amiből legalább egy darabkának illene azért látszódnia – egyszerűen eltüntették a fotóról. Így lett szegény, jobb sorsra érdemes Kylie Minogue-ból egy lábfej nélküli Lindsay Lohan-viaszbaba.

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Lindsay Lonhanné retusálták Kylie Minogue-ot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top