Szépüljünk

Új trend: aludj sminkben!

Örülhetnek, akik az alvás idejére sem szívesen mossák le a sminkjüket. Itt vannak az éjszakai sminktermékek!

Eddig a szépségápolás egyik alapszabályának tekintettük, hogy a sminket lefekvés előtt maradéktalanul el kell távolítani a bőrünkről. Újabban azonban a kozmetikai cégek olyan termékeket dobnak piacra, melyeket az alvás idejére is magunkon hagyhatunk, hogy aztán reggel kisminkelve ébredhessünk.

Új trend: aludj sminkben!

Több felmérés is bizonyította már, hogy a nők egy jelentős része nem szívesen mutatkozik smink nélkül még a párja előtt sem, különösen ha friss a kapcsolat. Vélhetőleg elsősorban nekik készült például az akár 72 órán keresztül folyamatosan viselhető szempillafesték, vagy épp az az éjszakai púderes alapozó, amelyik nem csupán nem hagy foltot a párnán, de a gyártó állítása  szerint nem árt a bőrnek sem, sőt jót is tesz neki.

És ez még csak a kezdet! Nagyon úgy tűnik, hogy az alvás közben is viselhető smink lesz az elkövetkezendő időszak egyik meghatározó trendje a szépségiparban, és egyre több ilyen típusú termékkel találkozhatunk majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top