Szépüljünk

Beckhamné sosem borotválja a lábát

Szépségének és sikerének titkait fejtegette a stílusikon.

Beckhamné sosem borotválja a lábátMindennap reggel 6-kor kel, és több mint 6 kilométert fut, hogy formában tartsa magát – árulta el Victoria Beckham az amerikai Allure magazinnak adott interjújában.

Ugyanott néhány szépségtitkát is felfedte, így például azt, hogy soha nem borotválja a lábát, ehelyett lézeres szőrtelenítésre jár, melyet barátnője, Eva Longoria tanácsára próbált ki, és mint mondta, ez volt a legjobb tanács, amit valaha kapott tőle. Elismerte továbbá, hogy 1999-ben megnagyobbíttatta a kebleit, azóta azonban már megszabadult az implantátumoktól és jelenleg 75B a mellmérete.

A stílusikon élete legboldogabb időszakaként emlegette azt a 6 évet, míg a családjával Los Angelesben éltek, ám hozzátette, hogy jelenleg is boldog. Kiemelte továbbá, hogy a szakmai sikereit sosem veszi természetesnek. “Azért jutottam el idáig, mert elhittem, hogy ha megdolgozol érte, akkor sokat elérhetsz” – fogalmazott Victoria.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top