Szépüljünk

S. O. S. sminkkészlet-frissítés

Frissítésre szorul a sminkpalettád, mert újra dolgozni mész, vagy csak mert elhasználódottnak érzed a cuccaidat? Íme, bloggerünk tippjei arra vonatkozóan, hogy melyek az elengedhetetlen sminkcuccok, vagyis feltétlenül be kell szerezned őket!

Kezdjük az alapoktól! Minden esetben válassz egy jó minőségű alapozót. Ez azért fontos, mert ez az a termék, ami egész nap kontaktál a bőröddel, látszik a minőség. Hidd, el meghálálja magát. Elég egy közepes fedésű, UV filteres, a saját bőrszíneddel megegyező alapozó. Kiegészítésként szükséged van egy porpúderre, ami lefixálja, és egész napra tartóssá teszi azt.

Minden esetben szükséged lesz egy jól megválasztott pirosítóra. Próbálj meg úgy gondolkodni a kiválasztásnál, hogy harmonizáljon azokkal a színekkel, amiket általában használsz szemsminkben (hideg, meleg árnyalat). De jolly jokerként ajánlom a bronzosító púdert, mert az csak természetesen árnyékol, és nem feltűnő.

A hajad színével harmonizáló szemöldökceruza, a megfelelő ív megrajzolására.

És még? A teljes cikket a Pretty Business Woman blogon találod.

SOS sminkkészlet- frissítés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top