Szépüljünk

Esküvői frizura az arcformánk szerint

A ruha eleganciáját, a smink tökéletességét, a szemek csillogását, a fátyol fehérségét a menyasszonyi frizura koronázza meg. A jól kiválasztott menyasszonyi frizura nem önmagára irányítja a tekintetet, de keretként kiemeli a menyasszony arcát, szemét.

Mielőtt döntenénk erről a fontos kérdésről, és választanánk egy nekünk tetszőt, mindenképp érdemes megállapítanunk arcunk formáját. Ugyanis különböző arcformához különböző frizura előnyös. Ha nem vagyunk biztosak, hogy arcunk melyik arcforma kategóriába tartozik, végezzük el a következő nagyon egyszerű “kísérletet”:

Álljunk a tükör elé, és kössük vagy fésüljük hátra a hajunkat úgy, hogy az ne takarja arcunk egyik részét sem. Egy szemceruzával vagy filccel (szigorúan lemoshatót válasszunk) rajzoljuk körbe az arcunk körvonalát a tükrön. Az így kapott alakzatot elemezzük. Ha az inkább egy körhöz hasonlít, kerek az arcunk formája. Ám ha egy négyszöget látunk a tükrön, akkor arcunk szögletes.

A teljes cikkért látogasd meg a Total dekor blogot, ahol még több képet és az arcformádhoz illő tippeket is találsz.

Esküvői frizura az arcformánk szerint
 
Esküvői frizura az arcformánk szerint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top