Szépüljünk

Esküvőre hangolva: a tökéletes smink

Közeleg a nagy napod, és szeretnéd tudni, hogyan készülj fel rá úgy, hogy a legjobbat tudd nyújtani a szépségedet illetően? Akkor olvasd el bloggerünk útmutatóját.

Ez a Te nagy napod, és szeretnél a legszebb lenni természetesen. A legszebb ruhát kiválasztani a megfelelő frizurával és a hozzá illő tökéletes sminkkel. Minden a bőrápolással kezdődik. A szép smink a tökéletes makulátlan bőrön mutat igazán jól.  Ezért érdemes az esküvő előtt már 2 hónappal felkeresned a kozmetikust, aki szakértelemmel fogja kézbe venni a dolgot. Egy bőrhámlasztás újra életet ad a bőrödnek és fellélegzik. A megfelelő hidratálással feltöltődik a bőröd, az apróbb vonalak eltűnnek, és kisimulttá varázsol. Megformázza a szemöldöködet a megfelelő formára, és ha esetlegesen nem tökéletes, akkor is van idő még arra, hogy korrigálhassátok. Léteznek esemény előtti extra kezelések is, ahol a cél az extra kisimultság és a feltöltődés…

A teljes cikket a Sminkkommandó blogon találod.

Esküvőre hangolva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top