Szépüljünk

Frizuratrendek 2015-re

Mindegy, hogy göndör vagy egyenes, szőke vagy barna, egy közös van a 2015-ös frizurákban: a hosszuk. Kezdjétek el növeszteni a frufrukat, a bobokat és a pixie-ket, mert a hosszú haj visszatér, és trendibb lesz 2015-ben, mint valaha!

 Rendezetlen hullámok

2015 frizuratrendjei közül kétségkívül a kócos, összeborzolt haj a legmeghatározóbb. A kifutókon egyszerű szabású ruhákkal, pasztell színekkel és virágos mintákkal párosítják hajviseletet – a hippik világára emlékeztetve ezzel bennünket.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Hosszú copfok

A tarkódon vagy a fejed tetején, szorosan vagy lazán is megkötheted a lófarkakat. Az sem számít hogy sima vagy hullámos a copf, kócos is lehet, a lényeg egy: copfod legyen!

Stella McCartney
Stella McCartney

Fonatok és csavarok

Mindegy, hogyan tekered, csavarod, idén szuper trendi leszel bármilyen fonott frizurával. Ha szoros, klasszikus fonott copfot készítesz, az ugyanolyan divatos lesz, mint amikor az összeborzolt bubifrizurádnak az alját fonod be pár centi hosszan.

Donna Karan, Vera Wang, Michael Kors
Donna Karan, Vera Wang, Michael Kors

Nagy kontyok

A kontyok a 2015-ös év nagy visszatérői. A klasszikus, szigorú alkalmi frizurák mellett a keleties, japán kontyokkal is trendi lehetsz, de a csomózott hatású kontyok is divatosak lesznek.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Vizes hatás

A vizes hatású frizurák hódítanak idén. A lényeg, hogy fényesek legyenek a tincsek, mindegy, hogy zselét vagy waxot kensz a hajadra. 

Balmain
Balmain

Óriási loknik

A hatalmas, lágyan leomló hullámok jelentik a nőiességet és az eleganciát a 2015-ös frizuratrendekben. Aki ilyen hajat visel, kicsit Brigitte Bardot-nak érezheti magát.

Diane von Furstenberg
Diane von Furstenberg

Kiegészítők bármilyen anyagból

Díszes, csillogó, játékos kiegészítőkkel bármilyen frizurát felturbózhatsz 2015-ben, a legszorosabb kontyot is ellensúlyozhatod virágos díszekkel vagy színes kendőkkel.

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

 Még több frizuratipp

 Így készíts kócos, hullámos frizurát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top