Szépüljünk

Nyári sminkek, amik kánikulában is tökéletesek maradnak

Nyáron sminkeléskor hajlamosak vagyunk a lehető legtermészetesebb megoldást választani, ha a reggeli készülődésről van szó. De mi a helyzet akkor, ha valamilyen rendezvényre vagyunk hivatalosak?

Egy időben megrögzötten sminkeltem, akár a közeli kisboltba szaladtam le, akár a város túlsó oldalára. Egy idő után azt vettem észre, hogy az “igazi” arcom szinte zavaróan meztelennek érzem a mindennapos rituálé nélkül, és akkor határoztam el, hogy változtatok a szokásaimon. Érdekes módon a terhességet követően sokat javult az arcbőröm állapota, így az alap kelléktáram ma már kimerül egy BB krémben, pirosítóban, tusban, szempillaspirálban, és amennyiben a párás idő megkívánja, az alapot fixálom egy leheletnyi porpúderrel. A játszótérre menet általában még ezek is elmaradnak, így mondhatni az elhatározás bevált, ugyanakkor kicsit át is estem a ló túlsó oldalára, ugyanis egy, a közelmúltban tartott esküvőre igyekezve azon kaptam magam, hogy esetlenül állok a tükör előtt, kezemben a neszesszeremmel, és annak – ilyen alkalomra – szegényes tartalmával.

Épp ezért tűnt jó ötletnek a legutóbbi, romantikus és utcai stílusú outfit-fotózásunk kapcsán a make-upról is ejteni néhány szót. Miskolczi Melindával – aki profi sminkesként dolgozik, és az öltözékekhez illő műremekeket készítette – jó előre megterveztük az alkalomhoz, ruhához és az évszakhoz passzoló árnyalatokat és a használni kívánt termékeket. Nekem annyi kérésem volt, hogy a három változat legyen merőben eltérő, és olyan is készüljön, amit a hétköznapi életben csak kivételes esetben viselnék.

Nyári sminkek, amik kánikulában is tökéletesek maradnak
Nyári sminkek, amik kánikulában is tökéletesek maradnak
Nyári sminkek, amik kánikulában is tökéletesek maradnak

Tudj meg többet a sminkekről a Wonder Woman blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top