Szépüljünk

8 szuper, őszi kozmetikai újdonság

Itt az év egyik legkomorabb hónapja, a november. Ez pedig bőven elegendő indok arra, hogy izgalmas kozmetikai újdonságokkal kényeztessük magunkat. Ajánlunk néhányat.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrém

8 izgalmas, őszi kozmetikai újdonság

Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckréma BB krém finomított, továbbfejlesztett változata könnyed fedést biztosít, kiegyenlíti a bőrhibákat, így az arcbőr egységesebb és egyenletesebb lesz, a bőr kisimulhat, és sugárzóvá válik. Hialuronsavval és szaponinnal gazdagított magas hatékonyságú formulája stimulálja a bőr saját hialuronsav-termelését, és még a legmélyebb ráncokat is láthatóan feltölti belülről. Ezen felül a benne lévő színpigmentek javítják a bőr tónusát, így azonnal egységes, friss külsőt eredményeznek.
Hihetetlenül könnyű felvinni, így egyetlen mozdulattal felveheted a harcot a ráncok ellen, ápolhatod és egyenletesebbé varázsolhatod a bőröd. Minden bőrtípusra és árnyalatra alkalmazható

Christian Lacroix Bijou

8 izgalmas, őszi kozmetikai újdonság

Az AVON legújabb parfümkreációi a francia divattervező, Christian Lacroix nevéhez fűződnek. Az illatpáros női változata orientális-gourmand illatjegyeiben az olasz mandarin és a pazar vanília találkozik a fűszeres csillagánizzsal, ellenállhatatlan és egyben ünnepi illatkombinációt alkotva. A férfi változat fás-fűszeres illatában a friss gyömbér aromáját és a kardamom kifinomult kontrasztját a kasmírfa akkordjai ölelik körül és zárják elegáns üvegcsébe.

Amway ARTISTRY Exact Fit porpúder

8 izgalmas, őszi kozmetikai újdonság

Az ARTISTRY Exact Fit porpúder tahiti gyönggyel és optikai fényvisszaverő részecskékkel varázsolja azonnal ragyogóbbá a bőrt. A selymes, lágy fedésű púder felvitele után az arc rögtön üdébb és frissebb lesz. A porpúder használható önmagában az arckrém felett, vagy az alapozó felvitele után is. Csökkenti a bőrhibák láthatóságát, nem ül bele a pórusokba és a finom ráncokba sem. Ez a sokoldalú termék meghosszabbítja az alapozó élettartamát, kontrollálja az olajtermelést, ráadásul nem szárítja a bőrt.  A púder három árnyalatban kapható, amelyek tökéletesen idomulnak minden bőrszínhez. Leheletkönnyű fedésének hála maszk hatás nélkül engedi látszani az arc természetes szépségét.

Nivea CELLular Anti-age

8 izgalmas, őszi kozmetikai újdonság

A Nivea CELLular Anti-Age arcápoló termékcsalád arra serkenti a bőrsejteket, hogy úgy viselkedjenek, mint a fiatalabbak. A fejlesztési folyamatban több mint 8500 nő és tudósok népes csapata vett részt. Ennek a közös alkotási folyamatnak az eredményeként megszületett az innovatív termékcsalád, mely bőrfiatalító összetevők – magnóliakivonat, hialuronsav és kreatin – egyedi összetételét tartalmazza.

The Body Shop Black Musk 

8 izgalmas, őszi kozmetikai újdonság

Hagyd, hogy elcsábítson a pézsma sötét oldala! Milyen a személyiséged: édes, vagy netán tüzes? Mindkettő? Akkor a Black Musk a Te illatod, hiszen mindkét énedre hat, a belül lakozó pajkos és a szelíd énedre is! A bambinella körte magával ragadó, nőies jegyeit rózsaborssal és bergamottal fűszereztük az intenzív felső jegyekért. Az illat szívjegyeit a csábító édesgyökér és kunkor teszi teljessé, melyeket tovább mélyítettünk fekete pézsma és fekete vanília alapjegyekkel. Ne félj egyszerre édes és tüzes lenni!

Yamuna REnESSENCE Intenzív bőrfiatalító nappali krém

8 izgalmas, őszi kozmetikai újdonság

A REnESSENCE termékcsalád krémjeiben található EGF (Epidermal Growth Factor avagy növekedési faktor), olyan az emberi szervezetben természetesen előforduló fehérje, amely a sejtek növekedését befolyásolja, és fontos szerepet játszik az egészséges bőrszerkezet fenntartásában. Lényege, hogy helyi szinten stimulálja a sejtmegújulást, csökkentve a ráncok kialakulását. A bőr kollagén termelését állítja vissza a természetes szintre, azaz belülről, öngyógyító módon tölti fel a ráncokat, és akadályozza az újabbak kialakulását.

Yves Rocher “Tökéletes vonás” szemkihúzó filc

8 izgalmas, őszi kozmetikai újdonság

Szemkihúzó filc ultrafinom és rugalmas heggyel a pontos felvitelért. Ultrapigmentált abszolút fekete árnyalata intenzív és mély tekintetet garantál 12 órán át. A filcben lévő kamillavizet hagyományosan nyugtató hatásáról ismerik.

LUSH Cup O’Caffee arcpakolás

8 izgalmas, őszi kozmetikai újdonság

Nézz körül, és meglátod az égen a szivárványt. Igyál még egy kávét, és egyél még egy szelet sütit! Ha az erős, fekete, élénkítő kávét szereted, próbáld ki ezt a kávékivonattal teli arcpakolást! Ébreszd fel és élénkítsd fel bőröd a frissen főtt kávé gazdag aromájával. A pirított kakaóból készült kivonat, a vetiver és a koriander olaja együtt rabul ejtő illatkeveréket alkot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top