Szépüljünk

Nem vagy szeplős? Ettől majd az leszel! – videó

A szeplőket már nemcsak hogy takargatni nem kell, de hamarosan az is szeplőket visel majd, aki a természettől nem kapott. Legalábbis, ha a műszeplő feltalálójának beválnak a számításai.

Egy amerikai nő, Remi Brixton alkotta meg a műszeplőkészítő szettet, melynek segítségével természetes hatású műszeplőket készíthetünk magunknak.

Bár már korábban is voltak kísérletek arra, hogy divatba hozzá a festett szeplőket, ez legfőképpen azért nem jött össze, mert a rendelkezésre álló sminkeszközökkel nem lehetett igazán valódinak látszó és kellőképpen tartós műszeplőket festeni. Erre kínál megoldást ez az új készlet, mely stencileket és az önbarnítókhoz hasonló festéket tartalmaz.

Nem vagy szeplős? Ettől majd az leszel!

A stencileket fel kell ragasztani arra a felületre, ahol a szeplőket szeretnénk viselni, majd a festékkel átfesteni, végül a papírt lehúzni. Az így felfestett szeplők nagyjából két napig maradnak az arcon.

A feltaláló közösségi finanszírozásból szeretné előteremteni a termék gyártatásához és piacra dobásához szükséges összeget.

Te viselnél műszeplőt?

Forrás: Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top