Szépüljünk

Karok nélkül született, tetoválóművész lett

Legközelebb, mielőtt készülsz azt mondani valamire, hogy lehetetlen, jusson eszedbe ennek a férfinak a története!

Brian Tagalog karok nélkül született, ám ez soha nem tartotta vissza attól, hogy teljes életet éljen. Nem csupán hétköznapi feladatokat képes elvégezni önállóan, de autót, sőt repülőgépet is vezet, a hivatása pedig tetoválóművész.

Karok nélkül született, tetoválóművész lett

A most 27 éves férfi mindig is szeretett rajzolni a lábai segítségével, majd a fejébe vette, hogy profi tetoválóművész lesz. Bár nem sokan bíztak benne, hogy ez sikerülhet, ő kitartóan fejlesztette a rajztudását, majd a nagynénje megvásárolta neki az első tetoválógépét, amit megtanult úgy kezelni a lábával, ahogy más a kezével teszi.

11 évvel ezelőtt letette a hivatalos tetováló vizsgát, ám sokáig hiába keresett olyan tetoválószalont, ahová felvették volna dolgozni. Végül úgy döntött, saját szalont nyit, mely azóta is sikerrel üzemel.

” target=”_blank”>

Brian szeretne inspirálni másokat, hogy kövessék az álmaikat, bármennyire is nehéznek tűnik a megvalósításuk. “Minden lehetséges, mindenki számára”  fogalmazott. És ha valakitől, akkor tőle igazán hitelesen hangzik ez a mondat.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top