Szépüljünk

Világbajnok lett a szegedi manikűrös

A szegedi Varga Eszter manikűrös különleges dzsungel kompozíciójával világbajnoki címet nyert a müncheni NailArt Világkupán.

A magyarok világszinten is kiemelkednek a műkörömépítésben, állítja Varga Eszter, aki a müncheni NailArt Világkupán világbajnoki címet nyert. A 25 éves szegedi manikűrös szakember az előzetesen meghatározott dzsungelláz tematikára alkotta meg különleges kompozícióját.

Eszter már tizenévesen eldöntötte, manikűrös lesz, célja felé nyílegyenesen haladt. Már az iskola mellett dolgozott, magántanulóként érettségizett, egy évvel később pedig a műkörömépítő szakoktatói tanfolyamot is elvégezte. Így azóta nemcsak készíti, hanem oktatja is a körömépítést.

Eszter szerint fontos, hogy rendszeresen megmérettesse magát, hiszen a versenyekre való felkészülés során számtalan új eljárást, technikát tanulhat meg, ami nagy segítség a szalonmunkában. Öt éve versenyez, tavaly megnyerte a magyar bajnokságot, majd legutóbb Európa legnagyobb szépségipari szakkiállításán, a müncheni NailArt Világkupán vett részt, és hozta el a 3D-s díszítések kategóriájában a világbajnoki címet – írja a Délmagyar.hu. Ezúton is szívből gratulálunk neki, egyúttal sikeres felkészülést kívánunk a 2016-os londoni körömolimpiára.

Világbajnok lett a szegedi manikűrös

Gyönyörű manikűrökről olvashatsz még az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top