Szépüljünk

Plus size modell lett a Louboutin új reklámarca

A francia plus size modell, Clementine Desseaux lett a Christian Louboutin arca, ezzel ő az első plus size modell, aki a legendás divatház kampányában szerepelhet.

A vörös talpú cipőkről híres Christian Louboutin a napokban jelentette be, hogy a 27 éves plus size modellt, Clementine Desseaux-t választották új rúzskampányuk arcának. Clementine szerint hihetetlenül nagy lépés, hogy a legendás divatház kicsit teltebb modellt használ kampányában, ami afelé mutat, hogy a (reklámplakátokon hirdetett) szépség arca is változóban van.

Plus size modell let a Louboutin új reklámarca

“A szépségről alkotott elképzelések változnak, és azok a dolgok, amelyek korábban hiányosságnak számítottak, most erősséggé váltak – magyarázza Desseaux. – Nem volt egyszerű teltnek és szeplősnek lenni a francia modellvilágban. De most változik a szépség, és a reklámkampányok másfajta lányokat állítanak a reflektorfénybe. Elkezdenek nyitni a szépség felé, a világ mindenféle szépsége felé, nem csak a szőke, fehér, vékony európai lányok felé.”

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top