Szépüljünk

Kékség, csillám és csavart haj – ezek lesznek 2016 legmenőbb szépségtrendjei

Ahogy a divatban általában, úgy a sminkek és a frizurák terén sem könnyű valami igazán újat kitalálni, ezért idén is leginkább ismerős szépségtrendek kerülnek ismét előtérbe.

Nagy kékség

Hol van már az az idő, amikor kékkel csak a kék szeműek árnyalhatták, húzhatták ki a szemüket? Most már ebben is demokrácia van, sőt ez 2016 egyik legnagyobb sminktrendje: lehet barna a szemed, de akár a bőröd is, nyugodtan használj kék szemfestéket! Nagy kár, hogy ezek az inspiráló kifutós sminkek eléggé túlzásnak minősülnének az utcán, de egy jó bulihoz még ki lehet próbálni, hajrá!

Erős ajkak

Neked a piros áll jól? Neked a pink? Neked a narancs? Semmi gond, most mindenki nyugodtan használhatja a számára legelőnyösebb árnyalatot, csak az a lényeg, hogy hangsúlyos legyen.

Csillámló világ

Ahogy rajongunk a flitterekért, ugyanúgy imádjuk a csillámló sminket is, a világ minden egyes kis fényponttól jobb hely lesz. Ha pedig színesek azok a fénypontok, akkor aztán pláne.

És lőn fényesség!

Nagyanyáink kapkodhatják a fejüket, amikor meglátják, hogy a fényes bőr is lehet csinos. Persze továbbra sem az orra kell kenni a vazelint, inkább az arccsontra, a szemhéjra és a szájra. Megfelelő világításban remekül néz ki.

Csavard fel a hajadat!

Az utóbbi években nagyon divatosnak számít a hosszú haj mindenféle “feldolgozott” formája: fonás, tekerés, csavarás. 2016-ra a csavarást hirdették ki kötelezőnek, úgyhogy nekikezdhetünk megtanulni, hogy készítsünk hajókötelet a hajunkból. Bátrabbak konttyal is kombinálhatják.

Díszes fejek

A hajpántok trendje sem mondható újnak, de nem panaszkodunk, hogy még mindig menőnek számít, mert különösen nyáron igazán kellemes opció, hogy hétköznap is tiarában mászkálhatunk. Rövid hajúaknak is szabad!

Elvágólag

A szaklapok szerint 2016 a komoly, akár drasztikus változtatások éve, idén az egyik legmenőbb dolog az új frizura. De az új hajszín önmagában véve nem elég, csak akkor számít, ha vágatunk is, mégpedig észrevehetően új frizurát. Úgy, ahogy például Adele vagy Katalin hercegné tette.

 

A 2016-os körömtrendekkel külön cikkben foglalkoztunk, katt ide érte!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top