Szépüljünk

Nemcsak szép, de szépít is az orchidea

Az orchidea nem csupán szép, de hasznos növény: kivonatát előszeretettel használják a szépségiparban is, hiszen többek között öregedésgátló hatású és az illata is csodálatos.

 The Body Shop Tahitian Orchid masszázsolaj

Nem csak szép, de szépít is az orchidea

Tahitin a hagyományos masszázsolaj alapanyagai között megtaláljuk a vaníliaorchideát, az ilang-ilang virágot és a pacsulit, melyek érzéki és egyedi illatkombinációja megújult energiával tölti fel a testet.

Alterra Anti Age hidratáló szérum

Nem csak szép, de szépít is az orchidea

Az Alterra öregedésgátló széruma értékes növényi kivonatok és illóolajok elegyével segít a szép és fiatalos bőr megőrzésében. Nem tartalmaz mesterséges színező- és illatanyagokat, tartósítószereket, szilikont, paraffint és egyéb ásványi olajat.

AVON Orchidea és áfonya testápoló

Nem csak szép, de szépít is az orchidea

Az AVON Orchidea és áfonya testápoló hidratálja, selymesen simává és finom illatúvá varázsolja a bőrt.

Farmasi Lila orchidea sampon

Nem csak szép, de szépít is az orchidea

A lila orchidea– és búzacsíra-kivonatot tartalmazó sampon gyengéden ápolja a hajat. Használata száraz hajúaknak ajánlott. Szilikon- és parabénmentes.

Clarins Kék orchidea arcápoló olaj

Nem csak szép, de szépít is az orchidea

Revitalizálja és tonizálja a hámréteget. Megakadályozza a bőr vízvesztését, öregedésgátló. A bőr feltöltődik, a vízhiánytól kialakult ráncok halványulnak.

Olvass még az orchideákról az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top