Szépüljünk

Széttetováltam magam a mobilommal – teszt

Kíváncsi vagy, hogyan állna neked egy tetoválás? Megnéznéd, passzolna-e hozzád a minta, még mielőtt felvarratod? Egy új mobilalkalmazással már megteheted. Kipróbáltam.

Az InkHunter nevű ingyenes applikáció arra való, hogy  tetoválásokat “próbáljunk fel” vele, virtuálisan. Egyelőre iOS-os készülékekre lehet letölteni, de már készül az androidos és a windowsos változat is.

 Az alkalmazás használható egyrészt valós időben, másrészt korábbi fotók bemásolásával. Ha élőben próbálgatnád a tetkókat, ahhoz egy szögletes hangulatjelet kell rajzolnod a bőrödre, oda, ahol majd a tetoválásokat szeretnéd látni.

Széttetováltam magam a mobilommal - teszt

Az alkalmazás ezt beolvassa, és ennek a helyén jelennek meg a virtuális tetoválások.

Széttetováltam magam a mobilommal - teszt

Különböző tetoválóművészek szkeccsei közül választhatsz, de feltölthetsz a saját mobilodról is  képet olyan mintáról, amit szívesen magadra próbálnál. Az applikáció azonban csak fekete-fehér képeket kezel, így ha színeset töltesz fel, azt is átalakítja, ami erős minőségromlást okoz. A legoptimálisabban fehér alapon feketével rajzolt mintákkal működik.

Széttetováltam magam a mobilommal - teszt

A tetoválások méretét és irányát is változtathatod.

Széttetováltam magam a mobilommal - teszt

A valós idejű kép helyett használhatsz egy már meglévő készült fotót is a mobilod memóriájából. Én például egy korábban készült képemen így mutatok rózsás és papírrepülős tetkóval.

Széttetováltam magam a mobilommal - teszt

És így néznék ki, ha sárkányos melegítőt viselő kutyát vagy a szülinapos II. Erzsébet profilját tetováltatnám a bal felkaromra.

Nézegess még tetoválásokat az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top