Szépüljünk

Ennyit számít a szemöldök – 9 látványos átváltozás a sztárvilágból

Az utóbbi évek egyik legfontosabb változása, ha szépségápolásról van szó, biztosan a szemöldök formájának forradalma. Sokan Cara Delevigne modell megjelenéséhez kötik a vastag és dús szemöldök divatját, mások szerint pedig a divatvilág már csak ilyen: a változások ciklikusak.

Brooke Shields tökéletes szemöldökére mind emlékszünk, a kilencvenes évektől mégis a vékonyra szedett forma volt a menő. Most sokan visszasírják arcuk régi díszét, és festéssel, sőt akár sminktetoválással küzdenek az egészséges szemöldökért. Ezzel a magyar és nemzetközi sztárok sincsenek másképp, ők is követik a trendeket, amit mi sem bizonyít jobban, mint ezek az előtte­-utána képek az átváltozásukról.

Adele

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is

Adele sikereinek kezdetekor még nem volt a cicaszemek királynője, és bizony a szemöldöke sem pompázott mai fényében. Az énekesnő mára felnőtt nővé érett, és tökéletes sminkjét talán Sophia Loren is megirigyelné.

Palvin Barbi

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is
Fotók: Palvin Barbara Facebook/Instagram

Palvin Barbi többek között pont gyönyörű szemeiről és dús szemöldökéről híres, utóbbi titkos fegyverét azonban csak mostanában kezdte teljes szépségében megmutatni. Jól látható, hogy a vastagabb és sötétebb szemöldök még inkább kihangsúlyozza kék szemeit.

Madonna

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is

Madonna szintén azok közé tartozik, akinek védjegye a dús szemöldök, de a kilencvenes évek bizony az ő arcát sem kímélték. Mára minden a régiben, sőt a hatás még ápoltabb és harmonikusabb, mint valaha.

Liptai Claudia

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is

Liptai Claudia igazi átváltozóművész, hajával és sminkjével is szeret sokat variálni, amihez szemöldöke is igazodott az évek során. Claudia is a sötétebb szín és az erősebb forma mellett kötött ki, melyek szép keretet adnak az arcának.

Megan Fox

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is

2005-­ben Megan Fox még nagyon lelkesen nyúlt a csipeszért és természetesen sötét szemöldökét világosabbra festette. 2014-­re sok minden megváltozott: félhosszú, sötétbarna haja és dús szemöldöke sokkal harmonikusabb hatást kelt.

Nádai Anikó

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is
Fotók: RTL KLub / Nádai Anikó Facebook

A Farm műsorvezetője, Nádai Anikó is visszatért gyökereihez, és mára büszkén viseli természetes hajszínét és hangsúlyosabb szemöldökét. A vastagság mellett a forma is változott: a felfelé ívelt, a szemöldökcsontot szabadon hagyó régi formát felváltotta az egyenesebb, a szemöldök természetes vonalát követő.

Jessica Alba

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is

A képeket elnézve két dolgot állapíthatunk meg: Jessica Alba gyakorlatilag nem öregszik, és nagyon jól tette, hogy visszanövesztette a szemöldökét. A vastagabb forma is hozzájárul ahhoz, hogy ennyire fiatalnak látszik 35 évesen is.

Drew Barrymore

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is

Drew Barrymore igazi kilencvenes években felnőtt tinédzser volt, amit az alábbi kép is bizonyít. A nyakpánt és a barnás rúzs ma megint uralja a divatot, az ívelt, egysorosra szedett szemöldök viszont maradt a múltban. Drew 2016-­ra a természetes szépség felé fordult, és szemöldöke mellett hosszúra növesztett haját is engedi érvényesülni.

Gwen Stefani

Ennyit számít a szemöldök - a sztároknak is

Ha ikonikus kilencvenes évekbeli sztárokról beszélünk, Gwen Stefanit sem hagyhatjuk ki, a No Doubt énekesnője igazán kreatív volt, ha az arca díszítéséről volt szó. Drew Barrymore-hoz hasonlóan a 2016-­os Gwen szemöldöke jóval vastagabb, de nála a platina maradt. Van, ami nem változik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top