Szépüljünk

Felrobbant az implantátum egy fiatal nő mellében

Felrobbant a mellében található implantátum egy fiatal nőnek. A nő keblébe egy olcsónak számító implantátumot öltettek be Belgiumban.

Dennie Lees mindössze 24 éves, és közel 1 millió forintnyi összeget fizetett két műtétéért is, ugyanis a helyreállító beavatkozás sem sikerült. A nő már bánja, hogy belefogott a 34A-ról 34F-es méretre való mellnagyobbításba, amibe majdnem belehalt. Az esetről a Blikk számolt be

9 nappal azután, hogy Dennie hazajött a kórházból, az egyik implantátuma elkezdett szivárogni. “Majd, mint egy gejzírből, kirobbant a folyadék. Magas lázam lett, azonnal kórházba vittek, majdnem ottmaradtam a műtőasztalon. Aztán amikor visszautaztam Belgiumba egy új, ingyenes cserére, az is elfertőződött, mire hazaértem. Azt is ki kellett vetetni. Most felemásak a kebleim, egyik olyan, mint egy férfié, a másikban pedig benne maradt a hatalmas szilikon – panaszolta a nő.

fotó: Mirror.co.uk
fotó: Mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top