Szépüljünk

Beteg kisgyerekekre tetovál a graffitiművész – fotók

Az új-zélandi graffitiművész szerint elképesztő, hogy egy tetoválás micsoda örömet és bátorságot tud adni a gyerekeknek – ezért döntött úgy, hogy beteg gyerekeket segít művészetével.
Beteg kisgyerekekre tetovál a graffitiművész - fotók

 Benjamin Lloyd az utóbbi 10 évben egész Új-Zélandot beutazta, hogy graffitiket készítsen. Pár hónapja kezdett tetoválásokkal is foglalkozni, legújabb projektje pedig az, hogy gyerekekre készít menő tetkókat – nyugalom, lemoshatóakat!

 “Elképesztő látni, micsoda önbizalombombaként hat rájuk egy tetoválás!” – meséli a projektről Benjamin. “Az egyetlen rossz mellékhatás, hogy utána nem akarnak zuhanyozni…”

Egy tetkó elkészítése 9 percet vesz igénybe – ennyi ideig még pont nyugton tud ülni a gyerek. Az alábbi videón az elejétől a végéig megnézheted a folyamatot:

 Mivel a férfi látta, mennyi örömet tudnak okozni a tetoválásai, egy Facebook-bejegyzésben kiírta, hogy ha 50 lájkot kap, elmegy az aucklandi gyerekkórházba, és kitetoválja az összes beteg gyereket, aki szeretné – teljesen ingyen. 

 A bejegyzést végül több, mint 250 ezren lájkolták, úgyhogy Benjaminnak nem marad más választása, be kell tartania az ígéretét! Addig is a barátai gyerekein gyakorol:

Beteg kisgyerekekre tetovál a graffitiművész - fotók

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top