Szépüljünk

Az önbarnítás megszállottja ez a nő – fotók

Annyira sok önbarnítót használ, hogy hipóval kell lemosnia magáról.

Hannah Norman 12 éves korában kezdett szoláriumba járni. Annyira rákattant a barna bőrre, hogy naponta háromszor feküdt be barnulni. Amikor aztán az orvosa figyelmeztette, hogy a bőre sokkal öregebb, mint ennyi idős korában lennie kellene, felhagyott a szoláriummal.

A barna bőr iránti vágyát azonban csillapítania kellett, ezért kapott rá az önbarnító használatára. Ebben sem ismer azonban mértéket: a most 21 éves Hannah napi három órát tölt a kence felvitelével, mielőtt munkába indulna. Összesen négy réteg alapozó, barnító és csillámosító kerül a testére. Az évek során mintegy 30 000 fontot költött az ehhez szükséges holmikra.

Az önbarnítás megszállottja ez a nő

Naponta háromszor frissíti a barnítóréteget, amit a nap végén hipóval kell lemosnia. Elismeri, hogy ez fájdalmas, de állítása szerint nem annyira, mintha le kellene dörzsölnie magáról. Hogy a bőre milyen állapotban lehet, abba jobb bele sem gondolni.

Az önbarnítás megszállottja ez a nő

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top