Szépüljünk

A testsúly csak egy szám – ez a nő bebizonyítja, hogy a kilók nem számítanak

Évek, kilók – csak számok. Az a fontos, hogy testünkben jól érezzük magunkat, és az egészségesen nézzen ki, ezt pedig be is bizonyítja a fitneszedző.

Hajlamosak vagyunk elveszni a számok rengetegében, és mindenféle célkitűzésekhez hozzáláncolni magunkat. 60 kiló felett ez van, 55 kiló alatt ez van. Pedig, akárcsak a kor, a testsúly is csak egy szám, kismillió dologtól függ.

Meghatározzák: a csontjaink súlya, alkati adottságaink, magasságunk és persze a testünkön lévő izom mennyisége is. Yola van Acker, a netes fitneszguru most mindenkinek be is bizonyította ezt!

Két képet helyezett egymás mellé, és bár mindkettőn jól néz ki, a jobb oldalin határozottan csinosabbnak, vékonyabbnak és sportosabbnak tűnik. A kép aljára ráírta a kilókat is:

A testsúly csak egy szám - ez a nő bebizonyítja, hogy a kilók nem számítanak

Míg a bal oldali képen csak 58 kiló, a jobb oldalin 64 kilót nyom. Yola fotóját máris rengetegen megosztották, így remélhetőleg egyre többen fordulnak majd a mérleg helyett a józan észhez és a tükörhöz.

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top