Szépüljünk

5 szuper manikűrtrend őszre

Visszavonhatatlanul itt az ősz, és ideje, hogy az élénk, nyárias körmöket visszafogottabb, őszi manikűrre cseréljük. Mutatunk öt szupermenő trendet!

1. Kagylóforma

Egyszerű, elegáns, visszafogott: a francia manikűr kicsavart változata ez a kontrasztos színekre alapuló, kagylóformával dolgozó festés.

5 szuper manikűr trend őszre 

2. Lebegő foltok

Az inkább tavaszias, apró pöttyök helyett idén ősszel a nagyobb foltok lesznek menők. Az se baj, ha nem férnek el körmeiden, és úgy néznek ki, mintha le akarnának mászni róla – ettől lesz igazán vagány az összhatás.

5 szuper manikűr trend őszre

3. Színes francia

A francia manikűr sosem megy ki a divatból, viszont mindig valamilyen izgalmasabb,megújult formában jelentkezik. Ezúttal úgy dobhatod fel, ha a köröm végét két részre osztod, és pasztellszínekkel fested ki – így legalább egy kis fáradt nyári utózöngét vihetsz a manikűrödbe.

5 szuper manikűr trend őszre

4. Geometrikus stílus

Mondrian a körmeiden? Simán! Téglalapokkal és négyzetekkel nem lőhetsz mellé idén ősszel!

5 szuper manikűr trend őszre

5. Kristályos varázs

A kristályok egy ideje elég menők ékszernek, dísztárgynak, de még tortadíszítésnek is, naná, hogy a manikűrön sem mutatnak rosszul. Igaz, ennek elkészítését már tényleg érdemes lehet a profikra bízni!

5 szuper manikűr trend őszre

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top