Szépüljünk

Műmelleket csináltatott a férfi, hogy állást kapjon – fotók

A férfi nem nőimitátorként akart elhelyezkedni, mégis női melleket plasztikáztatott magának. És ez még csak a történet egyik fele.

Egy Ho nevű kínai férfi már hónapok óta keresett munkát sikertelenül és úgy látta, hogy a nőknek sokkal jobb karrierlehetőségeik vannak, mint a férfiaknak. Éppen ezért úgy döntött, hogy nőiesebbé teszi a megjelenését, ezzel javítva az esélyeit a munkaerő-piacon.

Ho azonban nem az öltözködését vagy épp a frizuráját változtatta femininre, hanem ennél drasztikusabb megoldáshoz folyamodott: műmelleket plasztikáztatott magának.

Mivel a műtétre nem volt pénze, ezért kölcsönkért 39 000 jüant, vagyis nagyjából 1,6 millió forintot és egy másik városba utazott elvégeztetni a beavatkozást. A családjának azonban nem szólt előre a mellplasztikáról, így amikor visszatért hozzájuk és meglátták, sokkot kaptak a látványtól. Különös tekintettel az édesanyjára.

Műmelleket csináltatott a férfi, hogy állást kapjon

Hónak azonban végül nem volt lehetősége kipróbálni, hogy sikereket arat-e az állásinterjúkon nagy, női mellekkel rendelkező férfiként, ugyanis a családja nyomására végül visszament a plasztikai klinikára, hogy kiszedesse a melleiből az implantátumokat. Erre az operációra azonban már végképp nem volt pénze, viszont a klinikán felajánlották neki, hogy elvégzik hitelbe. Ő ebbe beleegyezett, aláírta a szükséges dokumentumokat, majd pedig sor is került az operációra.

Ezzel azonban még nem volt vége a történetnek, ugyanis a férfit ezek után rendszeresen hívogatták a klinikáról, hogy rendezze a tartozását, ő pedig emiatt majdnem idegösszeroppanást kapott. Az anyja ekkor azt találta ki, hogy hivatkozzon a gyerekkora óta fennálló hallásproblémáira és hogy emiatt nem képes megfelelően kommunkálni az emberekkel.

Ez azonban nem bizonyult elég hatékony kifogásnak, az már sokkal inkább, hogy Ho és családja a nyilvánossághoz fordult.

A plasztikai klinika végül a közvélemény és a média nyomására úgy döntött, hogy lemondanak a hitelbe elvégzett operáció áráról, sőt még 3000 jüan összegű kártérítést is felajánlanak a férfinak.

Egyelőre nem tudni, hogy a feleknek végül sikerült-e megegyezniük.

odditycentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top