Szépüljünk

Csókálló ünnepi újdonság díszdobozba zárva

Sorra jelennek meg a márkák ünnepi, limitált kollekciói. Minden napra jut pár csodás újdonság, amiket szívünk szerint azonnal kívánságlistánk elejére tennénk.

A legújabb álomszettel az Urban Decay jelentkezett, Full Frontal Reloaded Vice Lipstick Set for Holiday 2016 névre hallgató, ötféle rúzsból álló összeállítása sanszos, hogy minden beautyimádó szívét elnyeri.

A Krémmánián általában véve is jó értékelésűek az Urban Decay termékei, igaz, nálunk, Magyarországon nem terjedtek még el széles körben ezek a sminkcuccok – sajnos magyarországi üzletben nem kaphatóak még, minimum Bécsig kell menni értük, ha meg akarjuk kaparintani őket. Vice Lipstick rúzsaik, amik most ünnepi kiszerelést kaptak, ráadásul full ötös pontozásúak a krémmániások véleményezése alapján. Használóik nagyon szeretik, mind a tartósságukat, mind pedig a jól pigmentált színeket számos dicséret illette már.

Ha kíváncsi vagy, melyik rúzsárnyalatok lettek beválogatva, a Krémmánia Magazinon megtalálod őket »

 

Csókálló ünnepi újdonság díszdobozba zárva

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top