Szépüljünk

Katy Perry álsellő sminkkollekciója megérkezett

Hogy mi közük van a hableányokhoz ezeknek a rúzsoknak, nem értjük, de Katy nagyon eltökélt a népszerűsítésükben, az biztos.

Az énekesnő megjelenése finoman szólva is több mint változatos. Haja volt már lilától a rózsaszínig százféle árnyalatú, és a sminkek terén is bátran kipróbál minden újdonságot, szokatlan színkombinációt. Nem meglepő, ha új, CoverGirl márkával közös sminkkollekciója már nem az unikornisokat lovagolja meg, hanem 2017-es újragondolásával a sellőkkel tart.

Nem ez az első közös munkája a márkával, múlt év nyarán Katy Kat CoverGirl név alatt jelent meg szem- és szájsminkeket tartalmazó termékvonal, most pedig ezt bővítették tovább újabb változatokkal.

Ezen a ponton pedig a sellős téma némileg erőltetettnek hat. A kollekció neve a cicás Katy Kat maradt, mint ahogyan a színárnyalatok elnevezése is csupa doromboló szócska, ráadásul az új termékek Pearl Collection alnéven futnak, amiről a Karib Tenger Kalózai is előbb eszünkbe juthat, mint a sellők. Ettől függetlenül Katy a Popsugarnak úgy nyilatkozott, a kollekció kialakításánál 2017 feljövő új trendje, a hableányok és a gyöngyházfényű árnyalatok inspirálták, így hát maradjunk ennyiben.

A kollekció közvetlenül a tegnapi Grammy-díjátadó előtt debütált, nem véletlenül. A rendezvényt ugyanis az énekesnő felhasználta arra is, hogy promotálja az újdonságokat.

A teljes kollekciót és a további részleteket megtaláljátok a Krémmánia Magazinon »

Katy Perry ál-sellő sminkkollekciója megérkezett

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top