Szépüljünk

Így készíts pöttyös manikűrt a legújabb trend szerint

A pöttyözött körömdíszítés szerencsére nem csak dalmata designban létezik, van annál sokkal kifinomultabb stílus is, amit ráadásul elkészíteni is jóval egyszerűbb.

Lényege, hogy elég egy picurka pontocskát tenni a körmeinkre, sőt még csak nem is kell mindre rakni, ha nem akarunk. Pöttyinthetünk csak a gyűrűsujjunkra is az alapszíntől eltérő árnyalatú lakkból. Vagy a mutatóujjunk körmére. Szabad a választás.

A tavaszi-nyári divatbemutatók közül Jeremy Scott lányain láthattunk ebben a stílusban manikat, amiket az OPI körmösei készítettek. A menő manikra a pöttyöket állítólag a ceruzák végén található radírral vitték fel, ha pedig ez így van, az remek hír: nekünk sem kell feleslegesen plusz-dekorálóeszközre pénzt áldozni.

Ha kisebb célszerszámot választunk a mintákhoz, még letisztultabb eredményt kaphatunk. Ilyen minimál manikűrökhöz a pöttyöket felvihetitek hullámcsattal vagy egy fültisztító pálcika végével is.

Videó és fotóarzenál vár a Krémmánia Magazinon. Katt! »

Így készíts pöttyös manikűrt a legújabb trend szerint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top