Szépüljünk

Palvin Barbi villámsminkjét bárki el tudja készíteni

Barbara már hat éve a L’Oréal szépségnagykövete, ennyi idő pedig bőven elég volt hozzá, hogy jó pár beauty trükköt ellessen a márka sminkmestereitől – na nem mintha enélkül ne lenne épp elég lehetősége sminkesek közelébe keveredni a gyönyörű modellnek.

Mindenesetre a pár órája posztolt videóból megtudhatjuk, milyen apróságokon múlik egy szuper smink elkészítése: az alapozót mindig dolgozzuk el a haj vonaláig, hogy legyen éles váltás arcbőrünk színében, tökéletesre formázott szemöldökünket pedig fixáljuk egy kevés hajlakkal. Az így kapott eredmény ugyanis szerinte jóval természetesebb hatást kelt, mint ha zselés állagú szemöldökformázót használnánk.

Barbi egyébként épp a márka párizsi rendezvényére készülődött, ami a most zajló, őszi/téli női ruhakollekciókat felvonultató divathéthez kapcsolódik. A (tegnap esti) rendezvény fővendége Juliane Moore volt, de ott volt még Lewis Hamilton, Olivier Theyskens divattervező és persze egy hadseregnyi modell még Barbin kívül, például Natasha Poly és Emily Ratajkowski is.

A készülődésről készült videót és partifotókat a Krémmánia Magazin oldalán találod. »

Palvin Barbi villámsminkjét bárki el tudja készíteni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top