Szépüljünk

Ezeket az új kozmetikumokat is megtaláljátok hamarosan a MAC-nél

Lassan már nincs hét, hogy ne rukkolnának elő valami friss kollekcióval az új évszak köszöntésére, ezért most csokorba szedtük nektek az elmúlt napok termését.

Ajkaink mellett a szemöldökünket is célba vették, valamint pofikánk számára is előhozakodtak a MAC-nél egy új alapozó- és púdervonallal, de bekerült a szortimentbe egy szemhéjtus is.

Pro Longwear Long-Last Lips

A folyékony rúzs a márka Pro Longwear Lip Colour termékének egy továbbfejlesztése, amely talán nem is baj, hogy megtörtént, hiszen nálunk sem aratott olyan nagy sikereket az előd, mint más MAC-es kozmetikumok.

MAC Great Brows Collection

Komplett színezőarzenál lesz elérhető a szemöldökök formázására is, árnyaló púderekkel, formázó ceruzával, és az egészet kiegészíthetjük egy új szemhéjtussal is. Az amerikai oldalon már fenn vannak ezek az újdonságok, így remélhetőleg hamarosan hozzánk is megérkeznek.

Next To Nothing Collection Spring Summer 2017

Áprilisban fog debütálni az alapozót és púdert tartalmazó kollekció, ami két terméket fog tartalmazni, a Next To Nothing Face Colour alapozót és a Next To Nothing Pressed Powder púdert, mindegyik esetében 9-9 árnyalatot felvonultatva.

Minden további részletet és persze a fotókat is megtaláljátok a Krémmánia Magazin oldalán »

Ezeket az új kozmetikumokat is megtaláljátok hamarosan a M.A.C-nél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top