Szépüljünk

Íme a sminkpaletta, amit kedvünk szerint alakíthatunk

Izgalmas újdonságot hozott magával az essence tavaszi megújulása. A My Must Haves nevű kollekcióval ugyanis saját magunk állíthatjuk össze az "úti szettünket", vagyis azt a pár sminkcuccot, amik az aktuális kedvenc színeinkben pompáznak és így mindig jó, ha kéznél vannak.

Látványra a 4-es és főleg a 8-as paletták olyanok, mintha egy vízfestékes szett dobozkái lennének, nem annyira designosak, mint mondjuk az Artdeco hasonló lényegű szemhéjfestékes palettái, de az is biztos, hogy árban egészen más kategóriába tartozik a kettő. Használata nagyon egyszerű, gyorsan ki- és bepattinthatóak a színek és stabilan a helyükön is maradnak.

A legjobb benne az, hogy a külön megvásárolható üres palettákat nemcsak szemhéjpúderekkel, hanem arc- és ajaksminkekkel is feltölthetjük.

A Krémmánia Magazinon megnézheted, milyen színek és finishek közül válogathatsz és megtudhatod azt is, melyik szemhéjpúderrel válthatod ki egy drága highlighter megvásárlását.

 Sminkpaletta újdonság, amit kedvünk szerint alakíthatunk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top