Szépüljünk

Meghatóan gyönyörű lett Carrie Fisher utolsó címlapfotója

Carrie Fisher a halála előtt még részt vett egy címlapfotózáson, az ott készült képeket azonban csak most hozták nyilvánosságra.

Négy különböző címlappal jelent meg ebben a hónapban az amerikai Vanity Fair magazin, a Star Wars bemutatásának negyvenedik évfordulója, illetve a készülő új rész jegyében.

A címlapokon Az utolsó Jedi  hősei láthatók azokban a jelmezekben, melyeket a következő részben viselnek majd. A fotókat még tavaly, Carrie Fisher halála előtt készítette el a világhírű fotós, Annie Leibovitz. Carrie Fishernek ez volt az utolsó címlapfotózása.  

Meghatóan gyönyörű lett Carrie Fisher utolsó címlapfotója

Mint ismeretes, a a Star Wars 8 forgatását még tavaly befejezték, így abban Carrie Fisher még látható lesz Leia Organa szerepében. 

Carrie Fisher a Star Wars 9-ben is játszott volna, ám a Lucasfilm már bejelentett, hogy a film forgatókönyve még nem készült el, és Leia Organa karaktere biztosan nem szerepel majd benne, ugyanis nem akarják digitálisan pótolni a színésznőt.

pagesix

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top