Szépüljünk

A legjobb szépségtippek, amiket Gwyneth Paltrow-tól tanultunk

Te ismered a színésznő szépségtippjeit?

Gwyneth Paltrow mindig ragyogóan fest a vörös szőnyeges felvonulásokon, kinézetre pedig nem sokat változott az elmúlt években, és jó pár évet letagadhatna a korából. Összeszedtük a színésznő legfontosabb szépségápolási tanácsait.

A kevesebb néha több

A színésznő sminkje általában ezt a hitvallást követi. A visszafogott, nem olyan hangsúlyos smink elkészítése sem olyan könnyű persze, de mi is képesek vagyunk azért rá. A fekete szemceruza mindennapi eszköze Paltrow-nak, imádja a füstös szemeket is. Emellett a színésznő a bőrére is nagyon ügyel, például nagyon fontosnak tartja a heti rendszerességű bőrhámlasztást. Ha például erősebb sminkben jelenik meg valahol, ügyel arra, hogy frizurája visszafogottabb legyen.

Csillogó hatás

Paltrow igen kedveli a finom csillogást a bőrén, nem szereti, ha teljesen matt. Ennek érdekében pár csepp arcolajat kever az alapozójába, mielőtt azt felkenné magára.

Forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Michael Kors/AFP Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Pirosító

Tudja, hogy sápadt bőrének nagyon jót tesz egy kis szín, ezért gyakran használ egy természetes összetevőjű arcpirosító balzsamot.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top