Szépüljünk

A hónaljvaginától rettegnek a sztárok

te hallottál már a hónaljvagináról? Ha nem, akkor most fogsz.

A meglehetősen beszédes hónaljvagina elnevezést viseli az a jelenség, melytől valóságggal rettegenk a vörös szőnyegre lépő sztárok – legalábbis Rebecca Corbin-Murray brit celebstylist szerint.

A hónaljvagina jellemzően pánt nélküli ruhák viselésekor alakul ki, amikor a szűk felsőrész felfelé nyomja a melleket és ennek hatására a hónaljnál lévő hajlat ránézésre egy női nemi szervre hasonlít. Valahogy így:

Getty

A kifejezést Jennifer Lawrence-nek köszönhetjük, aki a 2014-es SAG díjátadó vörös szőnyegén magyarázkodott egy riporternet a hónaljvaginája miatt. Azóta már többek között Emma Watson is bevallotta, hogy aggódik a hónaljvaginája miatt.

Getty

Chrissy Teigen modell idén nyáron vallotta be, hogy közel egy évtizede leszívatta a zsírt a hónaljából, pontosan azért, hogy ne legyen hónaljvaginája. A beavatkozás eredménye azonban ma már nem látszik, ezért meg kell csináltatnia újra.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top