Szépüljünk

Szörnyű állapotba került a lány a hamis Kylie Jenner ajakpumpától

Rosszul lett az interneten vásárolt, hamis szájpumpától a lány.

Három éve tűnt fel a tinilányok körében népszerű szájpumpa. A szépségápolási eszköz természetes módon, egy vákuum segítségével növeli akár háromszorosára is az ajkakat anélkül, hogy feltöltetnéd az ajkaidat. A dús ajkak persze csak néhány órára maradnak úgy, aztán szépen visszacsoffadnak.

Forrás: Belfast Live

Kylie Jenner is nagy híve évek óta a módszernek, ő anno egy pohár segítségével duzzasztotta fel vékony ajkait, ám nemrég saját nevével fémjelzett ajakpumpát dobott piacra. Ezt rendelte meg magának a 18 éves Rachael McLaughlin, ám amit az eszköz a szájával művelt, azt ő sem gondolta. A művelet után pár órával hatalmasra dagadt a szája és az arca is, és egyre nehezebben lélegzett. A lányt végül kórházba kellett vinni, miután fuldokolni kezdett. 

Később kiderült, hogy McLaughlin hamis szájpumpát vásárolt, hamarosan pedig eltűnt a Facebook-oldal is, ahonnan a lány rendelte a 3 fontba kerülő terméket. Végül antibiotikus krém segítségével pár nap alatt lelohadt a duzzanat, ám McLaughlin figyelmeztette társait, akik szintén az utánzatot vették meg, hogy ne próbálják ki, mert ő akár meg is fulladhatott volna, ha nem kezelik időben.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top