Szépüljünk

Arcába robbant a turmixgép, súlyosan megsérült

Komoly balesetet szenvedett a nő a turmixgéptől.

Egy, a NutriBullet márkájú turmixgépet használó nő azt állítja, hogy rettenetes égési sérüléséket szerzett a termék használata közben. Fabiana Nishioka a Nutribullet Pro 900 modelljét használta, hogy humuszt készítsen, amikor a készülék hirtelen felrobbant. A kirepülő forró összetevők szétégették a nő testét és arcát is. 

Az áldozat most beperelte az amerikai céget, de nem ez az első alkalom, mást is ért már hasonló baleset ezzel a termékkel.

A NutriBullet szóvivője ezt mondta a The Sun Onlinenek:

„A NutriBullet világszerte több mint 14 millió eladott termékkel biztosítja a gyártás legmagasabb minőségi előírásainak betartását. Az összes termék szigorú, független harmadik fél általi minőség ellenőrzési vizsgálatot, valamint egészségügyi és biztonsági ellenőrzéseket vállal a gyártási folyamat részeként. Minden egyes NutriBullethez részletes használati útmutatót is mellékelünk a biztonságos használat érdekében. A felhasználókat többször is tájékoztattuk arról, hogy a gépet ne használják egy percnél tovább folyamatosan, hanem tartsanak néha szünetet.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top