Szépüljünk

Saját maga műtötte ki mellimplantátumát egy szikével

Szoptatás után megereszkedett mellei miatt műttette meg magát a nő, de később megbánta az operációt.

Tonia Rossington, B-kosaras melléből F-es méretre váltott néhány évvel ezelőtt. Az angliai Skegnessben élő 49 éves nő nem sokkal később azonban megbánta döntését, nem érezte jól magát implantátumaival.

Azt mondta a háziorvosának, hogy depressziós és szorong, s emiatt a behelyezett anyagot okolta. Végül úgy döntött, kiveteti az implantátumokat, de az orvos szerint ez csak akkor lehetséges, ha az implantátumok megrepedtek, súlyos fájdalmat vagy tokosodást okoztak.

Rossington választhatta volna a magánorvos által végzett eljárást is, de az azzal járó hatalmas költség miatt drasztikus tettre szánta magát. Miután megnézett egy YouTube-oktatóvideót az operációról, a hálószobai tükör előtt saját maga végezte el a műtétet: egy sniccerrel egyszerűen kivágta az implantátumait. 

A nő elmondása szerint korábbi műtéte olyan súlyos idegkárosodást okozott, hogy fájdalom nélkül élte meg a borzasztó procedúrát. Amikor viszont látta, hogy mindent szilikon borított, rájött, hogy nagy butaságot csinált. Azonnal berohant a kórházba, ahol azt mondták, hogy rendkívül veszélyes dolgot tett, akár el is vághatta volna az artériáit. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top