Szépüljünk

Kontár plasztika tette tönkre a modell karrierjét

Ugyanaz az orvos többször is kontár módon végzett el plasztikai műtétet a modellen.

A nő az E! című valóságshow-ban mesélte el szépészeti beavatkozásai viszontagságait. 16 éves korától arra készült, hogy modell legyen, akkor tanácsolta neki egy fotós, hogy csináltassa meg az orrát. A nő megsértődött, de később mások is ugyanezt javasolták neki, így végül vállalta, hogy kés alá fekszik.

„A műtét után azonnal tudtam, hogy valami baj van. Először is egy darab porckorong állt ki az orromból, amire az orvos csak annyit mondott, hogy csak egy duzzanat, ne aggódjak. Én azonban tudtam, hogy valami baj van, mert az orrlyukaim különböző méretűek és formájúak voltak.”

A nő valamiért úgy döntött, hogy visszamegy ugyanehhez az orvoshoz, aki beleegyezett abba, hogy ingyen műtse meg másodszor. Az eredmények azonban még rosszabbak voltak, mint az első műtét után.

Néhány hét múlva a nő orra elhajlott oldalra. Rémesen elrontotta az orvos a beavatkozást, ami végül arra késztette a nőt, hogy feladja álmát, a régóta tervezett modellkarriert.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top