Szépüljünk

Már 24 órára is megnagyobbíttathatjuk a melleinket

Már, ha van hozzá kedvünk.

Egy New York-i plasztikai sebész, dr. Norman Rowe találta fel az instant mellnagyobbítást. A beavatkozás során fiziológiás sóoldatot fecskendeznek a mellekbe, amitől azok úgy néznek ki, mintha plasztikázva lennének, ám a hatás mindössze nagyjából 24 órára szól.

Ebben legfőképpen az a pláne, hogy a mellnagyobbítást tervezők kipróbálhatják, hogy milyen érzés lenne, illetve hogyan néznének ki néhány számmal nagyobb keblekkel.

Rowe azonban most egy olyan eljáráson dolgozik, melynek segítségével 2-3 hétre lehetne hasonló módon megnagyobbítani a melleket, például egy esküvő vagy egy nyaralás alkalmából.

A 24 órás mellnagyobbítás 2500 dollárba, vagyis nagyjából 615 000 forintnak megfelelő összegbe kerül. A doktor azonban azt ígéri, hogy a néhány hétre szóló változat ennél olcsóbb lesz, mivel arra vélhetőleg nagyobb lesz a kereslet is.

Természetesen mindenkinek lelke rajta, hogyan tetszik magának, hogyan érzi jól magát. Szóval nem kötelező a nagyobb mell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top