Szépüljünk

Gwyneth Paltrow magvas gondolatai most már illatoznak is

A színésznő 2008-ban létrehozott, Goop életmód/divatmagazin birodalmának új termékéről, az Edition 01 névre keresztelt parfümről és a hozzá tartozó illatgyertyáról van szó. Gwyneth kapcsolata a márkával ugyan megkérdőjelezhető, az illat határozottan hozzá köthető.

Több parfümhöz is adta már nevét a színésznő, gondoljunk csak az Estée Lauder- vagy a Hugo Boss-illatokra. Most azonban egészen új dologról van szó, hiszen nem csak szimplán reklámarca lett egy parfümnek. Az új termékvonal elindítása talán jelzés lehet arra nézve is, hogy mégsem szakít a Gooppal, holott augusztusban azt nyilatkozta, reméli, hogy egy nap már senki nem fogja őt a márkához kötni. Ehhez képest a kemikáliamentes parfüm is az ő nevén fut, így a szakítás inkább csak egy felszínes hisztiroham jelenete lehetett.

Az orientális, nők és férfiak által is viselhető parfüm egészen összetett illatkompozíció, vanília, ciprus, fenyőtömjén, szegfűszeg, balzsamos szuhar, styrax és juniper illatjegyeket tartalmaz.

Még több részletet megtudhatsz a parfümről a Krémmánia Magazin oldalán »

 

Gwyneth Paltrow magvas gondolatai most már illatoznak is

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top