Szépüljünk

Kopaszodás ellen itt a legújabb tuti megoldás

Idővel a legtöbb férfinek és a nők jelentős részének is gondot okoz az erős hajhullás, a kopaszodás. Egy vadonatúj eljárásnak köszönhetően mostantól már erre is van megoldás.

Ha te is küzdesz a kopaszodással, pedig vágynál a szép hajra, egy új technológiának köszönhetően, álmod teljesülhet. A “fejbőr-mikropigmentáció”-nak elnevezett eljárás segít a kopaszság megszüntetésében, a vékonyodó hajszálak és az erős hajhullás esetében, illetve mindenkinek, aki elfedné kopaszodó, hajhiányos fejbőrét.

Kopaszodás ellen itt a legújabb tuti megoldás

Az eljárásban a legérdekesebb, hogy mindössze egyszerű tetoválásról beszélünk, amely kitölti a “foltokat”, de még a kopasz fejbőr esetén is a rövid haj illúzióját kelti. A kezelés az elvékonyodott hajszálakat vastagítja, így megoldás azoknak is, akik gyorsan szeretnék hajuk volumenét növelni.

Kopaszodás ellen itt a legújabb tuti megoldás

Az eljárás a felület nagyságától függően 2-5 órát vesz igénybe. A világ több országában eddig húszezer mikropigmentációs beavatkozást végeztek el, a kezelésre egyéves garancia jár. Európában Angliában, Skóciában, Írországban, Franciaországban és Spanyolországban végeznek mikropigmentációs kezeléseket.

További cikkek hajhullás, kopaszság témában az NLCafén:

Forrás: Techly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top