Szépüljünk

Ezt üzeni a rúzsod

Milyen színű rúzst használsz a legszívesebben? Milyen árnyalatot választasz például, ha első randira készülsz? És egy munkanapra? Elmondjuk, melyik színválasztás, mit árul el rólad, és milyen üzenetet közvetít a külvilágnak.

Natúr/barnás

Ezt árulja el rólad a rúzsod

A natúr, barnás, földes árnyalatok természetes, nyugodt egyéniségről árulkodnak. Nem vagy különösebben extrovertált és a túlzott pörgést sem feltétlenül neked találták ki, inkább a kiegyensúlyozottság és a fokozatosság híve vagy. Ha ilyen színű rúzst használsz, megbízhatónak és pozitívnak fognak látni.

Barackszín, narancs

Ezt árulja el rólad a rúzsod

Ha a narancs vagy barackszínű rúzsok a kedvenceid, arra utal, hogy vidám, nyitott, napfényes személyiség vagy, aki csak úgy sugározza a melegséget mások felé. Ha erre a hatásra szeretnél ráerősíteni, mondjuk egy randin, ne feledkezz meg a megfelelő árnyalatú rúzsról!

Rózsaszín

Ezt árulja el rólad a rúzsod

A rózsaszín rúzsok világosabb árnyalatai ártatlanságot, a sötétebbek huncutságot, játékosságot kölcsönöznek viselőjüknek. Ha ezt a színt részesíted előnyben felnőtt nőként is, akkor még mindig benned él az egykori kislány, aki voltál. És ezzel nincs is gond. Viszont olyan helyzetben, amikor felnőttnek, felelősségteljesnek akarod mutatni magad, válassz más színű rúzst! 

Vörös

Ezt árulja el rólad a rúzsod

Nem is kérdés: a vörös rúzs nőies, szexi, magabiztos és intenzív. Akárcsak a viselője. Ha mégsem egészen, akkor ennek a színnek az alkalmazásával a felsorolt tulajdonságaidat erősítheted és kommunikálhatod a környezeted felé.

Lila

Ezt árulja el rólad a rúzsod

A lila rúzs titokzatos, különleges személyiségre vall. Ha ezt hordod leggyakrabban, valószínűleg nem állnak tőled távol a művészetek, a spiritualitás. Bevállalós árnyalat, melyet tudni kell viselni. Ha csak egy-egy alkalomra próbálnád ki ezt a színt, inkább egy buli legyen az, ne pedig egy első randi vagy egy üzleti tárgyalás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top