Szerk

Áldott lézengés, pasigardrób és szépészeti szörnyszülöttek az nlc-n

Új sorozatot indítottunk, belestünk a srácok gardróbjába, és nyakig merültünk az értelmetlen szépségápolási kiegészítők mocsarában.

Mozgalmas időszak áll az nlc szerkesztőség mögött, hiszen az elmúlt két hétben több olyan projektünk is volt, amiben új dolgokat tudhattatok meg a csapatunkról.

Elindítottuk például az énidő című sorozatunkat. Igen, tudjuk, hogy sokan unjátok már ezt a pihenés 21. századi alternatívájaként használt fogalmat, de jobb egyelőre még nem született helyette. Abban mindenesetre megegyezhetünk, hogy nagyon fontos dolgot takar, és mi mélységesen hiszünk abban, hogy az a heti egy-két óra, amit magunkra, a kedvteléseinkre fordítunk, életmentő, vagy ha úgy tetszik: lélekmentő tud lenni. Persze mi sem vagyunk egyformák, és közülünk sem komolyzenével vagy éppen szépirodalommal töltődik mindenki. Van, aki számítógépes játékokkal, sorozatdarálással vagy éppen konyhai kreatívkodással kapcsol ki. A sorozat első részében Hercsel Adél árulta el, mit olvas mostanában és mitől szokott leizzadni a szó szoros és átvitt értelmében, a másodikban pedig Kempf Zita mesélt azokról a kegyelmi pillanatokról, amikor nem csinál egyebet, csak szép csendben létezik, és ez neki nagyon jó.

Aztán beleshettetek a szerkesztőség több férfi tagjának gardróbjába is. A két Marci, Ádám, Peti és Tamás is megmutatták, melyek a ruhatáruk alapdarabjai, illetve azok, amelyek nélkül létezni sem tudnának.

Végül, a szórakoztatás jegyében berendeltünk az internet távoli sarkaiból néhány szépészeti furcsaságot, amelyek rendeltetésszerű használata alaposan próbára tette a kreativitásunkat. Az eredmény szerintünk nagyon vicces lett.

Mindez pedig csak a kezdet, szeretnénk ugyanis, ha jobban megismernétek a stábunkat, hogy lássátok, kik azok, akik az nlc sokszor komoly és megrázó, máskor üdítően szórakoztató cikkeit írják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top