Szex

8 különleges szerelmi vallomás Valentin-napra

A szavakkal néha nemcsak hadilábon állunk, hanem nem is tudjuk igazán kifejezni, mit érzünk. Ha ilyen gonddal küzdesz, bízd ránk magad! Megmutatjuk a szerelmi vallomások legegyszerűbb és mégis legkülönlegesebb módjait.

1. Álcázd közös fürdésnek!

A Valentin-nap idén vasárnapra esik, de miért ne töltenéd meg romantikával már a péntek estét? Igyekezz előbb hazaérni, mint a párod! Gyújtsd meg az előre bekészített illatgyertyákat a lakásban, és helyezz egy szív alakú papírra írt üzenetet jól látható helyre! A szöveg lehet dévaj, huncut vagy romantikus, de mindenképp utaljon arra, hogy a fürdőszobában kellemes meglepetések várnak rá. Ha már tudod, hogy pár perc, és ott van a lakásban, kezdd el engedni a fürdővizet. A közös fürdőzés alatt aztán a fülébe suttoghatod, hogy mennyire szereted.

Extra: ha az üzenetet rejtő borítékot illatos fürdősó, szappan vagy fürdőgolyó mellé helyezed, akkor a különleges kényeztetés garantált.

Boros relaxáló fürdősó
Boros relaxáló fürdősó
French Kiss habfürdő
French Kiss habfürdő

2. Tálald ágyba reggelivel!

Nincs is olyan, aki ne szeretne ínycsiklandó reggelit kapni az ágyba. Mivel igaz a közhely, és minden férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, igyekezz azt a legfinomabb falatokkal kikövezni!

Extra: már maga az ágyba felszolgált, szeretettel elkészített reggeli is felér egy szerelmi vallomással, de a pirítós kenyérbe sütött „I love you” felirattól nem csak a vaj olvad meg a toaston.

Toastfelirat
Toastfelirat

 

Tchibo
Tchibo

3. Töltsd bögrébe!

Ha nem szereted az előre gyártott üzeneteket, magad is kiélheted a reggeli kávé vagy tea mellett a kreativitásod. Tálald a kakaót vagy a kávét extra adag tejszínhabbal, de a flakont ne tedd vissza a hűtőbe, hanem vidd magaddal az ágyba!

Extra: firkálj ostoba, gügye szerelmes szavakat vagy éppen fennkölt mondatokat a párod bögréjére.

Firkálható bögrék
Firkálható bögrék
Firkálható bögrék
Firkálható bögrék


4. Mutasd meg, hogy lángolsz!

Ha van olyan időszaka az évnek, amikor cikizés nélkül megmutathatod, mennyire romantikus vagy a lelked mélyén, mennyire odavagy a giccses túlzásokért, és hogyan rajongsz érte, akkor a Valentin-nap az.

Extra: adj neki egy egyszerű mécsest egy általad kidekorált tartóban, és mondd meg neki, hogy amikor meggyújtja, érezni fogja a szerelmed lángját. Ennyi giccset talán ő is megemészt…

Mécsestartó
Mécsestartó

 

Mécsestartó
Mécsestartó

 

5. Mondd el másképp!

Kár tagadni, vannak olyanok, akiket a Valentin-nap hallatán is kiráz a hideg. Ők valószínűleg jobban rajonganak az olyan típusú vallomásokért, mint például „úgy szeretlek, mint a sót!” – ahogy azt a népmeséből ismerjük.

Extra: giccses, szíves borítékba helyezett üzenet helyett maradjunk a groteszk fekete borítéknál és az anti-Valentin-vallomásoknál. Például: „szeretném, ha te lennél az, akit a balesetem esetén értesíthetnek!”, vagy „úgy szeretlek, mint a kannibálok az emberi húst”.

6. Süsse ki ő!

Az egyik legegyszerűbb meglepetés, ha egy finom süteménnyel leped meg a kedvesed. A szív alakú forma már csak hab a tortán, és ha ügyes vagy, még a feliraton sem kell agyalni. A tortát te készítetted el, a szerelmi vallomást süsse ki ő!

Szíves tortaforma - Ecsy
Szíves tortaforma – Ecsy

 

Tortaformák - Kookta
Tortaformák – Kookta


7. Hirdesd, mennyire szereted!

New Yorkért vagy Tokióért rajonganak az emberek – legalábbis a pólófeliratok szerint. Mi lenne, ha a város monogramját az övére cserélnéd? Elég hozzá egy fehér póló, fekete és piros textilfesték és ecset meg némi szabadidő. Ha meglát ebben a pólóban, rajongani fog érted!

8 különleges szerelmi vallomás Valentin-napra


8. Írj neki klasszikus szerelmes levelet!

Ha szóban nem megy, és a fenti példák egyike sem jött be, vagy egyszerűen szeretnéd neki azon az egy szón túl is elmondani, mennyire szereted, akkor írj neki klasszikus szerelmes levelet. Szerencsére a magyar nyelvben számtalan gyönyörű kifejezés létezik arra, hogy megvalljuk az érzéseinket. Egy őszinte és elgondolkodtató vallomás az egyik legszebb ajándék lehet.

8 különleges szerelmi vallomás Valentin-napra

Legyél szerelmes és szerencsés!

Valentinnap.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »
Csók.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top