Szex

12 vérforraló erotikus játék, amit érdemes kipróbálni

Ha úgy érzed, kezd unalomba fulladni szexuális életed, ha már minden idegesítően kiszámítható, nem kell azonnal fejvesztve egy másik pasi karjaiba omlani. Elég, ha csak egy kis színt viszel a szürkeségbe.
12 vérforraló erotikus játék, amit érdemes kipróbálniKezd ellaposodni a kapcsolatotok? Esetleg szeretnéd felpezsdíteni magad körül a levegőt? Akkor vess be néhány szexis trükköt – lepd meg párodat egy váratlan helyzetben, válasszatok szokatlan helyszínt, használjatok különféle kellékeket, vagy találjatok ki pajzán játékokat. A hangulat garantáltan forrásponton lesz.

 

1. Titkos vágyak
Szeretnéd valahogy a párod tudtára adni, hogy mire is vágysz igazán az ágyban? Kapd elő a Káma-Szútrát, és jelöld be színes post-it ragacsokkal azokat a pózokat, amiket szívesen kipróbálnál a gyakorlatban is. Ja, és persze felejtsd a könyvet egy jól látható helyen…

2. Ébresztő
Egy orális ébresztés bármilyen vekkernél többet ér, bár érdemes kicsit előrébb “állítani”, mint az órát, ha nem akartok mindketten elkésni a munkahelyetekről.

3. Házi-mozi
Ha nem tartozol azok táborába, akiknek mindentudó mobiltelefonjuk van, kölcsönözz videokamerát vagy használj filmfelvevésre is alkalmas digitális gépet, és forgass filmet buja együttlétetekről. Csak aztán nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön a végeredmény!

4. Elbocsátó szép üzenet
Egy fergeteges együtt töltött éjszaka után firkantsd fel egy cetlire, mennyire élvezted vele a szexet, és milyen jól esett, amikor… (tetszőlegesen töltsd ki a mezőt), majd az üzenetet rejtsd óvatosan a párod zsebébe.

5. Itt repül a kismadár
Készíts magadról egy fotót, ami persze szigorúan intim helyzetben ábrázol téged, és csempészd a képet párod noteszébe, fiókjába, esetleg ingzsebébe. Este tuti, hogy megkapod a magadét.

6. Fogadjunk
Menjetek el bowlingozni, biliárdozni vagy pókerezzetek, mindegy, a lényeg, hogy kössetek fogadást: aki veszt, zálogot ad. És nem akármilyet ám!

7. Sztriptíz
Nézd meg újra a 9 és ½ hetet, és meríts ötleteket belőle. Bújj például egy sejtelmesen átlátszó zuhanyfüggöny mögé, és adj elő egy rögtönzött reggeli peep show-t, ettől biztosan jól indul majd a napja.

8. Illatminta
Kend be magad különböző illatú testápolókkal – a lábadat például barackossal, a karodat banánossal, a hasadat kókuszossal, és vezesd a pasit az orránál fogva. Ha nem találja ki, hol milyen illatú kencefice van rajtad, naná, hogy zálogot ad neked.

9. Testfestés ínyenceknek
Fegyverkezz fel egy jó adag olvasztott csokival, mogyorókrémmel vagy bármivel, amit a hűtőben találsz – na jó, notórius fogyókúrázóknak megteszi egy doboz joghurt is -, és támadd le a partnered. Testének egyetlen porcikája se maradjon ki. Vacsi helyett is javasolt.

10. Scrabble
A játék csupán annyiban különbözik a hagyományos verziótól, hogy kizárólag erotikus töltetű szavakat használhattok. Ha nem tudod meggyőzni partnered, hogy igenis romantikus szó az, amit kitaláltál, alkoss vele mondatot. Jó móka lesz, meglátod.

12 vérforraló erotikus játék, amit érdemes kipróbálni

11. Merülőforraló
Ha már útban van hazafelé a partnered, készíts illatos fürdőt, és merülj el a habok között. Fogadd apró vizes tappancs-nyomokkal, amelyek a fürdőkádhoz vezetnek. Ugye, ő is csatlakozhat hozzád?

12. Rólad álmodom
Te már ágyban, párnák közt, a pasi viszont nem tud elszakadni a tévétől? Színlelj erotikus álmot! Illusztráld buja hangokkal, kéjes mozdulatokkal, aztán egyszer csak ébredj fel. A folytatás garantált.

Legyél szerelmes és szerencsés!

Valentinnap.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top