Szex

Az illúziókkal vigyázni kell

"Egy órányi õrület és gyönyör! Oh, ne tarts vissza Te, Tomboló! Vessük le elõzetes kötelékeinket és konvencióinkat, én az enyémet és te a tiedet!..."

“…Új, sose-hitt közvetlenségbe kerülünk a legjava Természettel! Micsoda érzés: ma vagy bármelyik napon azt érezni, hogy úgy ahogy vagyok, kielégítő vagyok! Zsúfoljuk tele hátralevő életünket egy dús és szabad órával: egy rövid órányi őrülettel és gyönyörrel!”

(Walt Whitman: Egy órányi őrület és gyönyör)

– Mielőtt belevágnánk a beszélgetésbe előre kikötöm, hogy tegeződjünk, ha ez nem gond. Köszönöm. Szóval… mennyire elfogadott vagy elítélendő az én erkölcsi illetve morális rendszeremben az egyéjszakás kaland? Az általános erkölcsi normák eddig is tákolmányok voltak, nem valós normák. Napjainkban már nem létezik az a fajta erkölcsi morál, ami szerint első alkalommal nem illik lefeküdni a férfival. Ilyen nincs! Azt tanultuk, hogy nem létező normáknak kell megfelelni: tisztességes apa, tisztességes párkapcsolat, tisztességes feleség… és sorolhatnám, mely címszavakat teletömködtek nem létező hazugságokkal. Mérhetetlen sok egyéjszakás palim volt. Amikor nem szólt a dolog másról csak a szexről. Ma már, 33 éves koromban nem zsongat olyan könnyen be egy egyetlen éjszakára szóló flört, de huszonévesen jólestek.

  • Mennyire élted meg csalódásként, amikor egy beteljesült éjszaka után nem keresett többet az illető úr – ha volt ilyen?

    – Sokszor átvertek a palik, mire megerősödött az önbizalmam. Aztán sikerült megértetnem magammal, hogy értékes személy vagyok mások visszajelzésétől függetlenül. Nagyszerű vagyok, ha felhív, ha nem hív fel. Hosszú út volt idáig eljutni. A csalódás mértéke azon áll vagy bukik: mennyire van önbizalmad? Ha egy csaj tisztában van az önbizalmával, akkor az egyestés kapcsolat is rengeteget taníthat. Arról szólnak a kapcsolatok, hogy eszközök vagyunk egymás útjában az önismeret felé!

  • Milyen érzés a tükörbenézés egy beteljesült, egyéjszakás flört után?

    – Nem mindig fájdalmas a másnap. Elvárások nélkül kell belemenni egy viszonyba, hiszen nem tudhatom, hogy a másik ember számára mit jelent a kettőnk kapcsolata. No problem! Lesz, ami lesz. Ha rágörcsölünk dolgokra az eltérítheti rendes menetet. A férfiak úgy vannak kitalálva, hogy képtelenek elviselni, ha rájuk csimpaszkodik a nő. Amikor felhívja, hogy: – ugye járni fogunk? vagy – Nem hiányzik az éjszakai partnered? Ha a hímnemű “kiszimatolja”, hogy a nő kiszolgáltatott a kettőjük helyzetében, ez a tény taszítani fogja.

  • Ajánlatos taktikát alkalmaznia a hölgynek, ha alkalmi kapcsolatba kezd?

    – Nem kell taktika. Nincs annál jobb, mint magadat adni. Szimpla helyzet. Ilyen vagyok! Ez van! Kell vagy nem? Ha nem, szevasz!!!

  • Mi a helyzet az illúziókkal egy kapcsolatban?

    – Hát, igen! Az illúziókkal vigyázni kell. Veszélyesek lehetnek. Becsaphatnak. De az is nagy kérdés: mennyi is a másik ember abból, amit Te megismersz belőle, és mi, amit csak Te vetítesz bele? Netán csak azért tűnt az éjjel vonzónak a férfi, mert Te megdobtad az energiáddal, amit ha kiveszel belőle, egy teljesen más fickóval találhatod magad szemben? Lehet, hogy Te vetítetted bele a misztikumot?! Hány olyan kapcsolat létezik, amelyben ha a férfi és a nő elválnak egy teljesen más emberré alakul az egyik fél. (Esetleg sikeres emberré válik vagy ellenkezőleg, az addig életvidám és határozottnak tűnő valaki egyszerűen nem tud mit kezdeni magával és az életével?) A titok nyitja: lazának kell lenni. A lehető legnagyobb királyság ezen a planétán, ha valaki laza.

    A laza ember a jelenben van, hiszen csak ott tud laza lenni. Akinek már elvárásai vannak, az a jövőben van. Ha a jelenben laza vagy, akkor éber is tudsz lenni és képes vagy ráérezni a szituációra hogy most csak cicázunk vagy szexelünk. Én legalábbis, csak lelki éberségemben tudok dönteni, hogy akkor most megállunk a pettingnél vagy “fejest ugrom” az éjszakába. Természetesen elvárások nélkül, hiszen, ha további üzenetünk is van egymás számára, akkor még találkozni fogunk.

    Ha misztikusan vizsgáljuk: nem az a fő mondanivalója egy egyéjszakás kalandnak, hogy “csupán” egy jót szexeltünk, hanem választ találni arra, hogy miért pont ezt az embert vonzottam magamhoz, és miért pont most? Ez az ember, ebben a helyzetben mi az, amit üzenhet számomra? Vagy csak eszköz, hogy az éroszon keresztül vonzódunk egymáshoz? Én életem egyik legnagyobb szerelmével megismerkedésünk estéjén lefeküdtem. Utána évekig együtt voltunk. De volt, amikor a partner tényleg csak egy alkalomra szólt, a szeretkezés után éreztem meg, hogy ez a pasas pont az a típus volt, akinek hiányzott volna, hogy egy kicsit “tornásztassam” (randevúk, vacsora, kéretem magam, mielőtt megteszem…). Helyzete és embere válogatja.

    Ha két ember felnőtt, nem foglalkozik a szerepjátékokkal, hogy jaj, mit is illik csinálni előszörre, mit nem illik? Fel illik menni a lakására, nem illik? Le illik első randevú után vagy nem? Ezek létező szabályok. Én vagyok ott, nekem kell megítélnem, hogy mi dolgom az illetővel! Volt olyan kapcsolatom is, hogy nagyon jót szexeltünk az illetővel, majd kiderült, nekünk nem a szexről szól a kettőnk kapcsolata. De jó volt, hogy megtörtént, mert legalább nem pörgött tovább az agyunk azon, hogy milyen is lehet a másikkal az ágyban?! Ha laza vagy, ösztönös vagy, ha pedig egy nő nem ösztönös, akkor jobb, ha felhúzza a bugyiját és lakatot is tesz rá.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top