Szex

Szerelmi szacharin

A férfiaknak is hasonló dolgok fontosak, mint a nõknek: legszívesebben a szerelmükkel fekszenek le. Semmi sem fogható ehhez. Ezután következik egy állandó partner, szexpartner, mert szexuális élményekben csak tartós kapcsolatban lehet elmélyülni.

Az egyéjszakás kalandok csak ezután jönnek, tehát a párkapcsolatok végén. E mögött már csak a prostituáltak vannak és az önkielégítés. A férfi, bár gondolatban háremet tart, ritkán lépi túl a szexuális képzelgéseket ezzel a háremmel, és szexuális élményeit egyetlen tartós partnertől szerezi be. Az egyéjszakás kalandoknak két csoportja van. Az egyik a félrelépés, ezzel minden kapcsolatnak magának kell megbirkóznia. A másik a facérok vadászata.

A férfi numerózus. Szereti számolgatni a nőit. Még nemi betegségeire is büszke, s győztes csaták diadalmas trófeáiként viseli őket. Igazi pasimentalitás kis füzetet, naplót nyitni “nők” felirattal. Ilyesmit hölgyek nem csinálnak. Nem baj. A baj ott kezdődik, ha az “akikkel lefeküdtem” rubrikában a menyasszonyunk neve után is következik még két-három név. Az egyéjszakás kalandoknál a hódítás gyakran izgalmasabb, mint az aktus maga. Nem ritka, hogy közben másra gondolunk. Külön bizsergető izgalom a spanokkal megbeszélni az eseményt. Csak egy-két részletet kell kiszínezni ahhoz, hogy a történet izgalmasan előadható legyen. Nincs olyan liazon, amiről senki sem tud. A férfiak még a nőknél is pletykásabbak.

Az egyéjszakás kapcsolatokba könnyen bele lehet fásulni. A magányos férfiak sem szeretik sokáig folytatni az ilyen életformát. A tartós kapcsolatban élő férfiakkal más a helyzet. A szexuálisan egymást jól megértők kapcsolatában is gyakran gondolkozik úgy a pasi, hogy néha jól jön egy kis frissítés. Mélyen hiszek a szerelemben, a hűségbe vetett hitem is rendületlen, az emberi kapcsolatok azonban bonyolultak; én nem dobnám a szerelmemet egy félrelépésért. Egy félrelépés még a megfelelő mederbe is terelhet egy kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top