Szex

Félelmek vagy perverzió

Egy nagyon fontos gondolatot ajánlok mindenki figyelmébe, amit mindig érdemes szem elõtt tartani: semmi sem perverz, elítélendõ a szexben, amit mind a nõ, mind a férfi akar.

Tehát ebből indulunk ki, tudva természetesen, hogy a bennünk lévő szemérem, gátlás különböző mértékű lehet. Miről is van szó? A hímvessző szájjal izgatását latinul fellációnak nevezik. A női nemiszerv szájjal és nyelvvel izgatása pedig a konnilungusz.





Talán már puszta említése is viszolygást, berzenkedést váltott ki benned, de érdemes ezeket végig gondolni és a túlzott viszolygásokat csökkenteni. A szájjal szeretkezést a legtöbb férfi nagyon szereti, sok nőt azonban feszélyez, ezért a pár között fölösleges feszültség keletkezhet.

Ez máris csökkenthető azzal, ha megismered, megfogalmazod viszolygásod igazi okát. Beszélj róla pároddal, mert nemi játékaink között ez az egyik legbensőségesebb, legintimebb forma! Ehhez nyújthat segítséget az alábbi ismertető.

Előbb a gátlások, viszolygások néhány okát vesszük sorra.






Tehát milyen félelmek gátolhatnak bennünket?


1. Félelem a testszagtól. Talán ez a leggyakoribb, hogy attól tartunk, partnerünket zavarja testszagunk. Pedig a rendszeres tisztálkodás mellett a testszag még izgatóan is hathat.

2. Félelem a magömléstől. Sok nő azért kerüli a szájjal izgatást, mert fél, hogy az ondó a szájába kerül, sőt még annak gondolatától is irtózik. Pedig talán addig el sem jut, hisz a szájjal szeretkezés sokszor nem az orgazmusig tart, csak “bemelegítő” a közösüléshez. Ha azonban szájjal elégítenéd ki párod, kérd meg, szóljon, ha a magömlés közeledik.

3. Félelem a fulladástól. Az, hogy milyen mélyen veszed be szádba a hímvesszőt, az rajtad múlik. Először úgyis csak nyalogatod, csókolgatod a makkját, ismerkedsz vele. Később sem fog a torkodig érni, de biztonságot adhat az is, ha úgy fogod meg a hímvessző tövét, hogy az meg is akadályozza a túlzott behatolást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top