Szex

A végzet asszonya

Semmi kétség nem fér hozzá, hogy Gregor Bernadett az a fajta nõ, akiket a franciák nyomán famme fatalenak, végzet asszonyának neveznek világszerte. Szépsége és ismertsége ellenére – vagy talán épp amiatt – mégis nehezen talál rá az igazira.

Erről beszélgetvén Bernadett azonnal leszögezi, hogy akármit is gondoljanak róla, sohasem tartott pisztolyt senki fejéhez, hogy hagyja ott élettársát, feleségét, és pártoljon hozzá. Amint megtudják róla, hogy szabad, rögvest felbukkannak a jelentkezők, egymás sarkát tiporják a bátor pasik, hogy szerencsét próbáljanak. Miért nem akadt köztük valódi férjjelölt? Talán mert a hosszú távú, nyugodt kapcsolatra vágyó, született „anyósok öröme” típusú legények tartanak a férfifaló hírében álló színésznőtől? Vagy őket ő nem tartja érdekesnek?

– Magányos csak akkor voltam, ha az akartam lenni. Biztos, hogy társaságban, egy visszahúzódóbb típusú férfinak eszébe juthat, hogy velem talán nem is érdemes foglalkozni, mert azt hiszi, hogy úgysem lenne esélye nálam. Ez a rólam kialakult, szerintem tökéletesen hamis képnek köszönhető. Nem vagyok férfifaló, sosem csalom meg, akit szeretek, imádok főzni, gondoskodni a kedvesemről. Ezt sokan nem tudják, vagy nem akarják elhinni. Talán ezért ismerkednek meg velem nehezebben a „rendes fiúk”. Volt idő, amikor felhasználtam volna ezt a lehetőséget arra, hogy biztassam őket, de most azt kell mondanom, hogy nekik sincs esélyük. Előbb kellett volna összeszedniük a bátorságukat. Jelenleg ugyanis életem azon ritka időszakát élem, amikor elmondhatom, hogy köszönöm jól vagyok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top