Szex

15 tuti tipp az első randihoz

A nagy Ő végre randira hívott, és ezt most nagyon nem kellene elszúrni... De izgatott vagy, és nem tudod, hogyan viselkedj. Csak az jár a fejedben, hogy nem akarod tönkretenni a légyottot. Nyugi! Tippjeinkkel biztosan lesz második, harmadik találka is.

1. Legyél csinos és nőies!
Ne olyan ruhákat vegyél fel, amelyek még sosem voltak rajtad, mert az új cuccok varázsa elvonja a figyelmedet! Viselj szexi fehérneműt, ne a hatalmas pamutbugyid és a sportmelltartód legyen rajtad!

2. Ne öltözz túl szexisen!
A felső gombokat lehet kigombolva hagyni, de az első randin ne mutass meg mindent magadból. Nem lenne jó, ha csak a melleddel szemezne, és nem tudna arra koncentrálni, amit mondasz.

3. Végezz „tatarozást”!

Szedd ki a szemöldököd, moss hajat, szőrteleníts és manikűrözz! Ha lehet, ne a randi előtt nyomkodd ki a mitesszereket az arcodon, mert nincs az az alapozó és kence, amely a nyomokat maradéktalanul elkendőzi! A sminked diszkrét, természetes legyen, és túl sok ékszert se aggass magadra!

4. Nyomozd le a srácot!
Mire is valók a közösségi portálok? Hát arra, hogy utánanézzen az ember a nagy Őnek: kik a barátai, mit szeret csinálni, mit árulnak el a profiljára feltöltött képek? Készülj fel belőle!

5. Érkezz pontosan!
A biztonságérzeted miatt nyilvános helyen találkozzatok, legyen az kávézó, mozi, étterem vagy állatkert! A legjobb, ha olyan helyet választasz, amelyet már régóta ismersz. Semmiképpen ne késs!

6. Sose beszélj az exről!

Ami volt, elmúlt, ne nosztalgiázz! Elvileg ezért is randizol most mással. Jó, ha az eszedbe vésed: a pasik nem szeretik hallani, hogyan szidod az exbarátodat, mert ez rád sem vet jó fényt.

7. Légy érdeklődő!
Nem veszi ki jól magát, ha a találka alatt csak magadról beszélsz, próbálj meg érdeklődő arcot vágni, ha az autókról, a fociról vagy a munkájáról áradozik! Ne kezdeményezz olyan témában beszélgetést, amelyről lövésed sincs, csak beégnél!

8. Hagyd udvariaskodni!

Ne játszd el a magabiztos, öntudatos nőt, engedd, hogy ő nyissa ki az ajtót, ő menjen előre az étteremben, és hogy felsegítse a kabátodat! Légy inkább egy kicsit esendő, egy nőnek igenis támaszra van szüksége.

9. Tedd félre a problémákat!
Nem biztos, hogy sokkolnod kellene a pasit rögtön az első találkozásnál a kis lelki bajaiddal, mert még úgy fog tűnni, hogy csak el akartad valakinek sírni a bánatod, és épp ő jött veled szembe.

10. Nézz a szemébe!
Ne viselkedj mesterkélten, ne viháncolj, és ne beszélj túl sokat! Ha valami izgalmas programot ajánl, ne ellenkezz, ne légy semmi jónak az elrontója!

11. Ne tűnj el hosszú percekre!
Rövid időre elbújhatsz a mellékhelyiségben sminket igazítani, de ne vidd túlzásba, mert el fogja unni.

12. Ne beszélj a jövőtökről!
Eszedbe ne jusson esküvőt emlegetni, vagy a kedvenc fiú- és lánynevei után érdeklődni, amelyeket a leendő gyerekeiteknek szánna!

13. Kapcsold ki a mobilod!
Neked sem esne jól, ha a srác percekig telefonálna, és addig nem tudnál mit kezdeni magaddal! Randi közben különben sem illik telefonálni.

Tipp: Top 5 randihelyszín »

14. Ha ő fizet, ne használd ki!
Az első randin is ildomos kerülni az étlap/itallap legdrágább tételeit! Nem most kell ráksalátát és méregdrága koktélokat rendelned! Viszonzásként, hogy ő fizetett, a második randit szervezd magadhoz, és lepd meg egy vacsorával!

15. Hagyd vágyakozni!
Semmiképp ne bújj ágyba vele! Éreztetheted vele, hogy nincs ellenedre, ha közeledik, de finoman add a tudtára, hogy az első randin huncutkodni azért még korai lenne.

+1 Ő hívjon fel először!
Randi után ne nyomulj, add meg neki az udvarlás örömét! Ha nem akar veled újra találkozni, az úgyis kiderül. Ne agyalj a „mi lett volna, ha” dolgokon!

Tippünk: próbáld ki Te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Szex.lap.hu
Erotika.lap.hu
Párkapcsolat.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top