Szex

Filléres randitippek kezdőknek és haladóknak

Nem kell, hogy minden alkalommal vagyonokat költsetek mozira vagy egy éttermi vacsorára. Csak annyi kell, hogy együtt legyetek és jól érezzétek magatokat. Összegyűjtöttünk néhány minimál-költségvetésű randitippet.

1. A csajok szeretnek sétálni

 

A Nemzetközi Női Titok Szövetség valószínűleg felkoncol, de akkor is elárulom, hogy minden romantikus filmeken edződött nő álma, hogy fülledt nyári éjszakán egy sötét kapualjban szenvedélyesen csókolózzon. Persze ilyen direkten nem lehet randit szervezni, azt is pontosan tudjuk, hogy mire megy ki a vacsora, tehát kell a felvezetés.

A pasik legnagyobb bánatára a csajok szeretnek gyalogolni, sokat és hosszan, és közben szeretnek beszélgetni. Budapest tökéletes díszlet egy andalgós, szerelmes nyáresti sétához. Hívogató a kivilágított Vár, a rakpart lépcsői, a nyüzsgő körút vagy a csendes várbeli utcák. A Margitsziget sötét padjai nemcsak az intim beszélgetéseknek, de a csintalan gondolatoknak is kedveznek.

Bimbózó kapcsolatban nem nehéz a pasit egy esti sétára csábítani, de ha már együtt éltek néhány éve, akkor minden meggyőző erődre szükség lesz. Nem érdemes rafinált hazugságokat gyártani, hozz fel egyszerű érveket: unod a megszokott estéket, könnyed és egyszerű együttlétre vágysz, mint kapcsolatotok elején, és a tévé, a számítógép, illetve a vasalásra váró ruhahalom megöli a romantikát.

2. Kérd kölcsön unokaöcséd kedvenc társasjátékát

Elcsépeltnek és talán dedósnak tűnik az ötlet, hogy társasjátékot játsszatok, de ha egyszer rákaptok az ízére, függővé váltok. Persze ehhez kell néhány játék, amelyet ketten sem unalmas játszani. Semmiképpen se a sakkal vagy egyéb véresen komoly játékkal kezdjetek. A randitársasjátékok jolly jokere a scrabble. Játszhatjátok a szabályok szerint, de meg is bolondíthatjátok: minden csúnya szó az ellenfélre mér egy stampó büntetést, vagy az ellenfél ruhadarabjának kirakása a ruhadarab megszerzését jelenti.

A vidámság biztosan garantált, ha olyan játék kerül terítékre, amely főként a szerencsén múlik. Igaz, ezek legtöbbjét kisgyerekekre találták ki, de örök gyerek felnőttek is visítva szórakozhatnak rajta. Néhány a személyes kedvenceim közül: jenga, a leboruló torony, marokkó, a Formica társasjáték, amelyben attól függ, hogy megszerzed az ellenfél hangyáját, vagy sem, hogy a te mágnesed vonzza-e a másikét, viszont ha megpróbálod, és taszítja, akkor elveszítetted a hangyakatonádat, és a Villa Paletti, amely egy őrült és mulatságos építkezés. Ha egyetlen kedvetekre való társasjátékot sem találtok, akkor még mindig ott a mentő ötlet, egy pakli kártya.

3. Együtt főzünk, együtt fürdünk

Pasitól függ, hogy mennyire lelkesedik a konyhai műveletekért. Általában két véglet között nincs átmenet. Egy pasi vagy imád főzni, vagy olyan messzire elkerüli a konyhát, mint ördög a szenteltvizet. Ha a pasid az utóbbi típusba tartozik, akkor ne akarj vele közösen főzőcskézni, mert az szinte biztos, hogy balul fog elsülni. Inkább engedj egy kád vizet – kicsit hidegebbet, mint amilyen forrón te szereted (az illatos fürdősókat is elfelejtheted) –, gyújts néhány gyertyát, bonts fel egy üveg bort, pakolj meg egy nagy tányért különféle sajtokkal meg gyümölcsökkel, és addig áztassátok magatokat, amíg ráncosodni nem kezd a bőrötök.

Ha a pasid szeret főzni, és amikor főz, be is enged a konyhába, akkor a közös vacsorát együtt is elkészíthetitek. Kuktáskodj, és ha nagyon el nem ront valamit, ne szólj bele. Igen, vedd tudomásul, hogy annyi idő alatt, amíg mi megfőzünk egy komplett vasárnapi menüt, addig ők az előkészítésig jutnak. De sehova sem siettek, nem hajt a tatár, van időtök bőven, azt pedig úgyis a közös főzőcskére szántátok.


4. Filmmaraton

Egy fárasztó és zsúfolt hét után a pasid imádni fog, ha péntek este nem akarod rávenni bármilyen aktív programra, főleg egy kis esti sétára, és azt mondod, hogy „maradjunk inkább ágyban”, majd megvillantasz két-három DVD-t. Ne olyan filmeket válogass össze, amelyeket te szeretnél megnézni, és a pasidat már a moziba sem sikerült elcipelned rá, inkább erotikával túlfűtött filmek között keresgélj, így az este további részére is lehetnek terveid, ha már úgyis az ágyban vagytok.

 


5. Piknik a szabadban

A parizeres szendvics ideje lejárt, keress inkább néhány egyszerű, de finom piknikezéshez remek ételt, pakold őket egy kosárba (ha nincs kosár, egy nagy táska is megfelel), majd irány a szabad. Mehettek parkba – a Szent István parkot vagy a Városligetet kifejezetten ajánlani tudom –, a Normafához, illetve a Margitszigetre. Az egyetlen fontos tanács, hogy vagy ne vigyetek magatokkal semmi mást a kajákon kívül, vagy csak olyan dolgokat, amelyek nem szigetelnek el benneteket egymástól. Tehát a könyvet, az újságot és a kötést hagyd otthon, de vihetsz tollast és kártyát, és a nagy pokrócról se feledkezz meg. Ha van füves udvar a „háznál”, akkor talán nem is kell messzebb menni. Ne legyél lusta, teríts meg a kertben vagy az erkélyen.

 

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, akivel végig randizhatnád a nyarat, próbáld ki Te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Párkapcsolat.lap.hu
Erotika.lap.hu
Romantika.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top