Szex

Cseresznye és orgazmus?

Egy felmérés szerint a magyarok 70%-a éri el az orgazmust szeretkezés közben, mégis csak minden második ember elégedett a szexuális életével.

Az egyik legnagyobb óvszergyártó egy korábbi, szexuális elégedettséget vizsgáló független felmérése szerint a magyarok 70%-a éri el az orgazmust szeretkezés közben. Ennek ellenére, csak minden második ember elégedett a szexuális életével, akik szívesen kísérleteznének az izgalom fokozása érdekében.

A Very Cherry selymes érzetű, cukormentes, cseresznyés ízesítésű síkosító gél még örömtelibbé teszi a szeretkezést mindkét partner számára.

A magyar kutatásból az is kiderül, hogy a fájdalom és a különböző nemi problémák is befolyásolják az elégedettségi fokozatot. A nők több mint 50%-a tapasztalt már fájdalmas szexet. A hüvelyi szárazság akár a kamaszkorban lévő lányoknál is okozhat problémát, és ez a fiú partner élvezetét is rontja. Ez mindkét félnél fájdalmas szexuális együttléthez vezethet.

Az örömteli kísérletezés mellett ennek feloldására is jó megoldást nyújt a síkosító gél. Használata egyszerű és gyors: a tégely pumpáját elcsavarva egy adag síkosítót nyomunk az ujjra, és máris lehet finoman felvinni a gélt az intim részekre.

Mivel nem tartalmaz spermicid anyagot, így nem fogamzásgátló hatású szer, de óvszerrel együtt is használható, amikor az óvszer már a nemi szerven van. A Very Cherry egy vízben oldódó gél, így vízzel is könnyedén kimosható. Kiegyensúlyozott pH értékkel rendelkezik, ennek köszönhetően nem ragad, és foltot sem hagy. A termék nem szab határt az élvezeteknek: vaginális, anális és orális szexhez egyaránt alkalmas.

Amennyiben minden alkalommal szükséges síkosító használata, érdemes konzultálni orvossal, hogy a szervi vagy pszichés problémára minél hamarabb fény derüljön.

Örömfokozás

A meg-megújuló kísérletező kedvet tovább fokozza a vibrációs gyűrű, ami most a Pleasuremax óvszerrel együtt praktikus csomagolásban kapható. A III. generációs vibrációs gyűrű erőteljesebb rezgéseivel, könnyebb ki/bekapcsolással, és vízálló funkcióval kényelmessé és még intenzívebbé teszi, sőt meghosszabbítja a szexuális együttlétet. A szélesebb nyílású, tágított fejrészű óvszer bordázott és pontszerűen érdesített felülete pedig mindkét partnert egyszerre stimulálja.

A játékos intim együttlétek színesítésére szolgáló vibrációs gyűrű és különböző stimuláló hatású óvszerek még több gyönyört nyújtanak a partnerek számára a közös együttlétek során.

A világszerte vezető óvszermárka széleskörű tapasztalatát használta fel, amikor kidolgozta a ezt a termékcsaládot elsősorban azért, hogy a szexuális együttléteket izgalmassá, élvezetesebbé és óvszerrel együtt még biztonságosabbá tegye.

Fogyasztói ár:
• Durex Play Very Cherry síkosító gél: 1450 Ft
• Durex Play vibrációs gyűrű: 2095 Ft

További információ »

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, akivel végigrandizhatnád a nyarat, próbáld ki Te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Párkapcsolat.lap.hu
Nyár.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top